25 d’oct. 2010

FESTA DE LA CASTANYADA

El proper divendres 29 d'octubre l'escola celebrarà la Festa de la Castanyada. Com ja és habitual els més petits (de P3 a 2n) es disfressaran de castanyers i castanyeres a la tarda. Els infants que es quedin a menjador hauran de portar la disfressa en una roba marcada amb el nom i les monitores de menjador els vestiran havent dinat.

Els alumnes dels cursos des de 3r fins a 6è celebraran la Castanyada amb jocs al parc del Llobregat durant la tarda del divendres, on es trobaran amb d'altres escoles de Sant Feliu.

Els nens i les nenes de parvulari rebran a la tarda la visita de la Castanyera i sortiran al pati a menjar castanyes i panellets. D'altra banda, els alumnes dels cursos més grans experimentaran durant la setmana què és això de fer panellets amb les seves pròpies mans. Les mestres us avisaran dels dies en què han de fer de cuiners per tal que els poseu un davantal.

Recordeu que al marge de la celebració, l'hora de recollida dels nens i nenes el divendres és l'habitual, a les 16.45 h.

Bona Castanyada!

0 Comments: