5 d’oct. 2010

EL BLOC I EL BUTLLETÍ DE L'AMPA, GUARDONATS EN ELS PREMIS SANT FELIU CIUTAT DIGITAL

Ja hi ha guanyadors dels Premis Sant Feliu Ciutat Digital 2010, guardons convocats per l'Ajuntament per fomentar la motivació de la ciutadania i del teixit associatiu en les noves tecnologies. I quina ha estat la nostra sorpresa en comprovar que el blog i el butlletí digital de l'AMPA han estat premiats amb el segon premi de la categoria 'Ús d'eines 2.0 en l'àmbit associatiu', el qual s'adreça específicament a les associacions i entitats sense ànim de lucre.

Aquesta notícia ens omple d'alegria i ens anima a seguir treballant en el projecte de comunicació de l'AMPA ja que veiem que la nostra feina té reconeixement més enllà de la pròpia escola. Moltíssimes gràcies al jurat del premi per haver reconegut la nostra feina i l'enhorabona a la resta de premiats del certamen!

I del premi, què podem dir? Són 300 € per l'AMPA que ens aniran genial per posar en marxa nous projectes!

3 Comments:

sò ka said...

Com a membre de la junta de l'AMPA d'aquesta escola, i també de l'equip de comunicació, dir-vos que estic súper contenta d'aquest premi i que m'enorgulleix enormement formar part de l'equip de gent que des de l'AMPA treballem en la mesura del que podem per l'escola. Això és un renconeixement a la feina que fem que ens ha d'animar a continuar treballant en aquesta línia. Gràcies a totes i tots per la feina, i també moltes, moltíssimes gràcies als que ens han premiat.
sònia perelló

Unknown said...

Moltes felicitats !!! No podia ser menys esteu fent una gran feina.

Fem Barri said...

L'enhorabona pel premi i el reconeixement a un dels projectes digitals més actius del barri!