14 d’oct. 2010

DISPOSEU DE MATERIAL GRÀFIC O AUDIOVISUAL SOBRE L’EVOLUCIÓ DE L’ESCOLA GAUDÍ?

Des de l'Oficina Fem Barri de l'Ajuntament estan recopilant informació i material gràfic i audiovisual per a la preparació del que serà el segon documental d'"Històries dels barris". El documental, que està en fase de producció, explicarà la història dels barris de Can Calders i la Salut dels anys 80 fins a l'actualitat. Per aquest motiu, ens han demanat si podem fer una mica de difusió del tema entre la comunitat de pares i mares de l'escola perquè els agradaria incloure material que reflecteixi també l'evolució de l'Escola Gaudí durant aquest període. Els interessen sobretot vídeos però també fotografies o retalls de diaris.

Aporteu el vostre particular granet de sorra per fer realitat aquest gran projecte. Podeu fer arribar els materials a cancalders-lasalut@santfeliu.cat o adreçar-vos a l'Oficina de Fem Barri (riera de la Salut, 30-B). Les persones de contacte són Óliver Méndez o Miguel Serrano.

Doveu-vos pressa que el termini per rebre material finalitza el 25 d'octubre!

Si voleu saber més coses sobre la preparació del documental podeu accedir a: http://cancalderslasalut.blogspot.com/2010/03/els-barris-es-bolquen-en-les-seves.html

0 Comments: