10 de set. 2010

LLUM VERDA AL PROJECTE ‘GAUDÍ ÉS COMPARTIR’

Per fi, aquest curs 2010-2011 al Gaudí posem en marxa la socialització de llibres de text. S’ha fet esperar però per fi el Departament d’Educació de la Generalitat ens ha confirmat que subvencionaran el projecte ‘Gaudí és compartir’ que hem impulsat conjuntament l’escola i l’AMPA.

Així doncs, totes aquelles famílies que s’han adherit al projecte, heu de saber que els llibres de text que havíem assignat a cada curs com a llibres a socialitzar, finalment no caldrà que els compreu. Els vostres fills i filles utilitzaran els llibres que els cedeix l’escola en concepte de préstec amb el compromís de tenir cura d’ells i retornar-los en bon estat a final de curs.

Si voleu participar en el projecte ‘Gaudí és compartir’ però no heu lliurat el full del compromís d’adhesió signat pels vostres fills/filles, passeu per la direcció de l’escola o per l’AMPA aquesta mateixa setmana.


Gràcies per la vostra col·laboració!

3 Comments:

Montse N. said...

Hola soc la Montse N. només volía deixar-vos la nova adreça del blog de 3r per que la pogueu afegir als vostres enllaços.
L´adreça es:
2002Gaudi.soca3er.blogspot.com

Gracies

Anònim said...

¿Sabeis si el dia 29 habrá colegio? ¿Habrá servicios mínimos como en otras huelgas?

Gracias.

AMPA CEIP A. GAUDÍ said...

Moltes gràcies Montse per la informació. Ja hem posat la nova direcció a l'enllaç del blog de 3r. Sort en aquesta nova etapa.