8 de set. 2010

308 ALUMNES COMENCEN LES CLASSES AL GAUDÍ

Aquest nou curs - que tot just acabem d’estrenar- l’escola Gaudí acollirà 308 alumnes, una mica més que el curs anterior degut a que aquest any de nou a P3 tenim dues línies.

El curs es presenta ‘mogut’ a conseqüència de l’aprovació del nou calendari escolar per part del departament d’Educació de la Generalitat. Des de l’AMPA som conscients de les inquietuds dels pares i mares davant la famosa setmana blanca que al Gaudí – i, en general a totes les escoles del Baix Llobregat - es farà del 7 a l’11 de març. Per això, tan aviat tinguem notícies sobre el tema us les traslladarem.

Pel que fa a la nostra escola, el curs també s’inicia amb petites novetats. La principal és la socialització de llibres de text que es posa en marxa a les classes de 1r a 6è; el canvi d’ubicació d’algunes de les aules de l’escola; així com la incorporació d’alguns mestres nous a l’equip de professors.

Per tal que estiguem tots el màxim d’informats, us detallem les aules que han canviat de lloc:

- A la planta baixa hi ha els dos P3. El P3B està situat on hi havia l'IGLÚ (l’aula de la USEE d'educació infantil). La USEE d'Infantil ara està a l'espai que ocupava el menjador petit.
- El P4 és a l'antiga aula de música. L'aula de música és a l'antiga aula de 2nA (a la segona planta)
- Els alumnes de 2n són a la primera planta en comptes de a la segona.
- El 3rA és on hi havia 2nB i 3r B on hi havia el 3r del curs passat.

Tota la informació sobre horaris i normes generals de l’escola les podeu llegir al dossier del curs que l’escola va lliurar ahir a tots els alumnes.

0 Comments: