26 de set. 2010

EXTRAESCOLARS 2010-2011

Ja disposem de l'oferta d'activitats extraescolars per al nou curs. Les inscripcions es podran fer a la seu de l'AMPA durant la setmana del 27 al 30 de setembre, de 16.45 a 18.15 h. Per cada activitat hi ha d'haver un mínim i un màxim d'alumnes. Us recordem també que per participar a les activitats cal ser soci de l'AMPA.

L'oferta per aquest curs és molt variada i inclou activitats esportives (futbol, bàsquet, taekwondo, gimàstica rítmica, ball, patinatge...), artístiques (taller d'art, dibuix/còmic...), també anglès, timbals o teatre, entre d'altres. A més, hi ha programades activitats per a mares i pares com és pilates i batuka. Els preus varien en funció de l'activitat i del nombre de dies en què aquesta es realitzi, i van des dels 14 € per les activitats d'un dia fins els 25 € de les que es fan dos cops per setmana.

Podeu veure el quadre d'activitats amb els horaris fent clic aquí. També us adjuntem el comunicat que hem lliurat a totes les famílies amb la informació sobre els objectius de cada activitat i els preus de les mateixes.

Animeu-vos a participar!

0 Comments: