3 de març 2010

PRIMER ENIGMA DE LES XXenes JORNADES CULTURALS

Ja tenim al Gaudí una nova edició de les Jornades Culturals, que aquest any es titulen “Què vull ser de gran?”. Com cada any els nens i nenes de l’escola treballaran el tema de les Jornades a l’escola però també els pares i mares podem col·laborar en la iniciativa participant en els tallers que fan a les classes, en els jocs que es faran al pati i, com no, en els ja tradicionals enigmes!

Avui parlarem dels enigmes perquè els nostres fills i filles ja han rebut el primer paper amb pistes. En total hi haurà 5 enigmes a descobrir que es lliuraran als infants cada 15 dies. Cada enigma tindrà 5 pistes (una per cada dia de la setmana). I amb les pistes haurem d’endevinar un ofici fent un exercici “en família”.

Aquí van les pistes de l’enigma 1:

Pista 1: Dono voltes per la ciutat i no estic cansat ni marejat
Pista 2: Si vols anar a casa, a l’escola o a ballar només m’ho has d’indicar
Pista 3: El color verd et dirà si amb mi pots comptar
Pista 4: La maleta et portaré si un viatge vols fer
Pista 5: A Barcelona, els colors negre i groc són els meus preferits i cada dia passejo a grans i petits


Un cop tingueu resolt l’enigma, cal que els vostres fills i filles dipositin el paper amb la solució a la caixa que hi ha al vestíbul de l’escola. Entre tots els encertants de cada classe es sortejarà un guanyador que rebrà un obsequi durant l’acte de cloenda de les Jornades. Compte, el termini per dipositar la solució finalitza el següent divendres després del dia d’entrega de les pistes, a les 16.45 h.

0 Comments: