8 de març 2010

LA NEU ENS SORPRÈN EN SORTIR DE CLASSE




Dilluns 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora i, sobretot, Dia en que la neu va cobrir el pati de l'escola Gaudí, el parc del vaixell de la plaça Can Maginàs, la carretera de la Sànson i tots els camins que els nostres alumnes fan a diari per anar de casa seva a l'escola.
Segur que passarà molt de temps abans tots nosaltres i, sobretot els nostres fills i filles, oblidin aquest dia. Per tal de mantenir-lo en el record com un dia especial en la història de l'escola, hem volgut deixar un petit testimoni fotogràfic.

4 Comments:

sÒNIA said...

Ruth, súper xula aquesta noti!! Jo tbé vaig fer algunes fotos de fora del cole. Això és històric, realment!!

No trobo gaire informació d'interès al blog said...

Si, molt maques les fotos i la "noti". Peró, no sabeu res de la convocatoria de vaga pel proper dimecres 17????

sÒNIA said...

Hola "no trobo gaire informació d'interès al blog"!

només dir-te (com a membre de l'equip que fa aquest bloc) que ens agrada molt que ens facin comentaris, perque se'n fan ben pocs. Si poguessis especificar què es el que consideres "informació d'interès" t'estariem molt agraides perque ho tindriem en comtpe per anar millorant el bloc dia a dia.

Pots trobar una informació de la vaga en una noti del bloc de P4-promoció 2005 (tens el link a la columna dreta), en una informació feta abans que l'escola digués res sobre el tema...i com que divendres l'escola ens va informar en una nota de la seva posició de la vaga, doncs tant aviat com poguem farem la notícia. Demanem disculpes per no haver penjat la notícia avui mateix (però saps que passa? que som mares que a més de criar els nostres fills, treballem fora de casa, i tant aquest bloc com tots els de l'escola els fem quan disposem d'una miqueta de temps lliure perque els pares i mares pogueu estar informats.

Sincerament, agraïm tot tipus de comentaris, però prefeririem que tinguessin un to més constructiu i positiu. Tots fem el que bonament podem. I justament penso que aquest bloc, si alguna cosa té, és la informació pràctica i d'interès.

Moltes gràcies,

Un pare que també treballa said...

Nomès era un comentari constructiu. Jo també et demano disculpes perquè no sabia que per trobar una noticia que suponia que com AMPA us arriba de primera mà, tenia que llegir tots els blocs de l’escola.