21 de maig 2014

Forum de les Famílies

El proper dissabte 24 de maig se celebrarà el I FÒRUM DE LES FAMÍLIES i L'EDUCACIÓ de Catalunya, en una jornada matinal, de 9:30 a 14:00 a l’Institut del Teatre de Barcelona on podreu venir amb tota la família.
El projecte “Famílies amb veu” de la Fundació Jaume Bofill, juntament amb les principals federacions de mares i pares d’alumnes i la Diputació de Barcelona, organitzarà aquesta trobada que vol posar de manifest a tota la societat i els representants de l’Administració, l’existència, les capacitats, la veu, la feina i el valor de les AMPA i les famílies en la vida escolar.
En aquesta jornada podreu participar en tallers i debats on AMPA, famílies i centres, explicaran les seves experiències, projectes i activitats desenvolupades que han tingut èxit per millorar la qualitat educativa, contribuir a reduir desigualtats, fer millors serveis per la conciliació i millorar la democràcia a l'escola, entre d'altres.

També trobareu una exposició de moltíssimes bones pràctiques d’AMPA i famílies d’arreu de Catalunya.
I, finalment,  una sessió plenària on es presentarà el Llibre Blanc de la Participació de les Famílies a l’Escola i on es posarà de manifest a les autoritats assistents el compromís de les famílies amb l’educació.
 
Hi haurà servei d'acollida amb monitors d'esplai pels nens de 4 a 12 anys.

INSCRIPCIONS AL FÒRUM

0 Comments: