15 de maig 2013

Pagament de la quota de socis per al curs 2013-2014

Us informem que aquest any per facilitar el registre de les quotes de soci de l'AMPA, el pagament de les quotes s'ha de fer abans de començar la campanya de venda de llibres. Així, la data límit per fer l'ingrés i lliurar el comprovant de pagament a l'AMPA és el divendres 24 de maig. La quota de soci no augmenta i es manté pel curs vinent en 20 € (recordeu que és un pagament per la unitat familiar, independentment del número de fills i filles a l'escola).

Per fer el pagament de la quota heu d'anar a qualsevol caixer automàtic de la Caixa Penedès i seguir els passos següents:

1. Introduir la vostra llibreta o targeta
2. Triar l'opció PAGAMENTS A TERCERS
3. Introduir el nº secret i prémer CONTINUAR
4. Marcar el codi 142532 i prémer CONTINUAR
5. Confirmar que l'entitat és AMPA ESCOLA A. GAUDÍ i prémer SÍ.
6. Us sortiran diferents opcions. Heu de triar la que posa "Quota de soci 20 €"
7. Heu d'indicar els cognoms i nom del fill/a gran (si en teniu més d'un a l'escola) i el curs que farà l'any vinent.

A continuació el caixer us lliurarà dos comprovants, un per a l'AMPA i l'altre per a vosaltres. El comprovant per a l'AMPA podeu portar-lo al nostre despatx o bé deixar-lo a la bústia que hi ha a fora de la seu de l'AMPA abans del 24 de maig. Sobretot, en el comprovant assegureu-vos que hi apareix el nom i cognoms del vostre fill/a. Junt amb el comprovant deixeu-nos també emplenat la fitxa d'inscripció a l'AMPA.

Avantatges per ser socis de l'AMPA:
Podreu participar en el projecte de reutilització de llibres de text "Gaudí és compartir", que suposa un estalvi considerable de diners; gaudir de descomptes en la compra de llibres per als vostres fills i filles; fer ús del servei d'acollida matinal, així com de les activitats extraescolars; tenir descomptes en la compra de roba esportiva de l'escola, etc. A més, l'AMPA col·labora en la compra de material per al centre (material esportiu, llibres per a la biblioteca, properament en les noves pissarres digitals) i gestiona el menjador. Ajudeu-nos a seguir donant continuïtat a aquests projectes.
Gràcies per la vostra col·laboració!

0 Comments: