7 de maig 2013

Concurs de poemes plàstics basat en textos de la Joana Raspall, per les Jornades Culturals 2013

Amb motiu de les XXIII Jornades Culturals, que aquest any estan dedicades a la poetessa i escriptora santfeliuenca Joana Raspall (que el proper 1 de juliol complirà 100 anys), l’escola convida totes les famílies a participar en un Concurs de poemes plàstics. 

Per participar, cal representar plàsticament un poema de la Joana Raspall. Però ep!, no val qualsevol poema! L’escola ha triat un problema per a cada curs (els vostres fills i filles han de tenir un full amb el text del poema en qüestió). Per fer el treball podeu utilitzar la tècnica que vulgueu: pintura, collage, escultura, modelatge, etc. Deixeu anar la vostra creativitat!

BASES DEL CONCURS:

  • Qui pot participar: Totes les famílies de l’escola.

  • Quan s’han de presentar els treballs i com? Els treballs es lliuraran als tutors/ores fins al dimecres 15 de maig. Cal presentar-los en un sobre amb el nom de l’infant i el curs.

  • Hi haurà premis? Es lliuraran 4 premis (un per a cada cicle). El noms dels guanyadors i guanyadores es donaran a conèixer el divendres 24 de maig, en el marc de l’acte de cloenda de les Jornades Culturals. El jurat del concurs estarà format per 2 professors, 2 alumnes de sisè i un membre del personal del centre que no sigui mestre.

Com ja és habitual, tots els treballs presentats s’exposaran amb motiu de les Jornades Culturals.

Participeu-hi!

0 Comments: