5 de febr. 2013

Assemblea general per tractar la renovació de l'AMPA: 14 de febrer

Les persones que actualment formem la Junta de l’AMPA volem comunicar-vos la nostra decisió de finalitzar les tasques que fem a l’associació quan acabi el curs 2012-2013.
Des de fa més d’un any, l’estructura de l’AMPA s’ha anat reduint. Molts pares i mares han deixat ja i d’altres deixaran aviat de col·laborar, sobretot per motius laborals o perquè els seus fills i filles ja han passat a l’institut. Actualment som massa poca gent a la Junta per poder tirar endavant tots els projectes que en els últims 3 o 4 anys hem aconseguit posar en marxa.

Les persones que quedem hem agafat el compromís d’acabar el curs i durant aquest temps augmentar la nostra dedicació assumint més funcions de les que teníem assignades per suplir les persones vacants i garantir que l’AMPA funcioni fins al juny de 2013. Però no ens veiem amb cor de continuar endavant més temps. Per això fem una crida a tots els pares, mares i tutors dels alumnes del Gaudí perquè us impliqueu i passeu a formar part de la Junta. La nostra idea és que les persones noves s’incorporin ja per tal de poder fer-vos l’assessorament i traspàs d’informació durant aquests mesos.

Tots tenim responsabilitats familiars, laborals i de tota mena que ens treuen temps però les tasques que fa l’AMPA són imprescindibles per poder conciliar treball i família i per millorar els valors i l’educació dels nostres fills i filles. Sense l’AMPA perillen serveis com l’acollida matinal, les activitats extraescolars, el menjador, projectes com la reutilització de llibres de text, la celebració de festes, etc...

De tot això i d’altres temes sobre l’AMPA us en volem parlar en l’Assemblea General que tindrà lloc el proper dijous 14 de febrer, a les 16.45 h a la biblioteca de l’escola.

És responsabilitat de totes les famílies que l’AMPA es renovi i segueixi endavant.
No hi falteu!
(A l’assemblea hi haurà servei d’acollida pels socis i sòcies de l’AMPA)

0 Comments: