15 de set. 2011

NOVETATS EN LA SOCIALITZACIÓ DE LLIBRES

El projecte de socialització de llibres de text 'Gaudí és compartir' segueix endavant per segon any consecutiu a la nostra escola, tot i que amb lleugeres modificacions. I és que el Govern de la Generalitat ha incorporat canvis en les ajudes per al foment de la reutilització de llibres de text.

Així, en aquest nou curs 2011-2012 que comencem, no es concedeixen ajuts per als diccionaris ni tampoc per als llibres de lectura, i a més la quantitat econòmica que la Generalitat destina per a cada alumne passa dels 25 € de l'any passat als 20 €.

Davant aquesta nova situació, des de l'AMPA hem acordat fer una aportació econòmica per tal de pagar els diccionaris que ja havien estat demanats a les editorials. Malgrat això, el projecte segueix endavant i aquest curs serà el primer que els alumnes utilitzaran els llibres que al 2010 es van adquirir per a la implantació del projecte i que ara passaran a noves mans. Esperem que tothom tingui bona cura dels llibres per tal que puguin ser utilitzats per nous alumnes el curs vinent.

Us recordem que l'adhesió al projecte 'Gaudí és compartir' és opcional i gratuïta, només cal ser soci de l'AMPA. És un projecte gestionat per l'AMPA i aprovat pel Consell Escolar del centre.

0 Comments: