15 de juny 2011

RESERVA DELS LLIBRES DE TEXT

Ja tenim a punt una nova campanya de venda dels llibres de text per al nou curs que començarà el 12 de setembre. Un any més, l'AMPA gestionarà la venda dels llibres, aquest cop, a través de la llibreria Bruch 1972 de Sant Feliu.

Aquest diumenge 19 de juny finalitza el termini perquè feu el pagament de la quota de socis de l'AMPA per poder-vos beneficiar - entre d'altres coses - del 13% de descompte en el preu dels llibres de text i alhora per poder-vos adherir al projecte de socialització dels llibres de text 'Gaudí és compartir'. També el 19 de juny finalitza el termini per fer el pagament de la reserva dels llibres a la llibreria Bruch 1972 (són 15 € de reserva pels cursos de P4 i P5) i 30 € en concepte de paga i senyal per a tots els cursos de primària.

Recordeu que també heu de deixar a la seu de l'AMPA o bé a la bústia de l'AMPA la llista amb la relació de llibres de text dels vostres fills i filles que voleu reservar per al curs vinent.

Els dies de venda dels llibres a l'escola seran el 6, 7 i 8 de juliol. Aquests dies haureu d'abonar els diners en efectiu del preu dels llibres que us quedi pendent. Els horaris de venda són:

Dimecres 6 juliol: de 17 a 19 h
Dijous 7 juliol: de 10 a 12 h i de 17 a 19 h
Divendres 8 juliol: de 10 a 12 h

Recordeu portar el carnet de soci el dia de la venda dels llibres perquè us el segellarem. Si us heu fet socis per primer cop, ja us lliurarem el carnet allà.

Us adjuntem aquí el dossier amb tota la informació.

0 Comments: