5 de juny 2011

PRESENTEM EL 'LIP DUB' DEL GAUDÍ

A l'acte de cloenda de les Jornades Culturals, que va tenir lloc el passat 20 de maig, l'escola va presentar a totes les famílies el 'lip dub' del Gaudí, aprofitant que el tema de les Jornades era 'El Cinema'.


I què és un 'lip dub' es preguntaran alguns? Doncs per explicar-ho de forma senzilla us direm que ve a ser un vídeo musical gravat en un únic pla seqüència, és a dir, sense talls, gravat tot seguit. La cançó del nostre vídeo és el tema 'Bon dia' d'Els Pets, a qui agraïm que ens hagin permès utilitzar la seva música per aquesta ocasió tan especial.

En el vídeo apareixen tots els infants, mestres i personal de l'escola! I no us penseu que va ser fàcil la seva gravació. Al darrera hi ha un munt de feina de preparació i uns quants assajos!

Feu clic en aquest enllaç per veure el 'lip dub' de l'escola Gaudí!!

4 Comments:

Anònim said...

Es fantàstic, genial !
Heu fet una gran feina.
El vaig veure el dia de la cloenda i em va vaig quedar sense paraules.
Moltes felicitats a tots !
Eva, mare d'en Jordi de 1ºB

Anònim said...

Totalment d’acord
No em canso de veure’l!!!
Moltíssimes felicitats a tots, els que surten i els que no surten però l’han fet possible.
Moltes gracies
Montse, mare del Pol de 2n B i Rubén de P5 A

sònia p. said...

Siiiiiiii, molt xulo i divertit!! Encomana alegria i transmet molt bon rotllo entre tots els que esteu al cole, tant profes com alumnes. Heu tingut molt bona idea en fer-lo!! Moltes felicitats i sobretot, com deien per aquí dalt, moltes gràciesssss!!

Sònia, mare de la Jana-P3 B i de l'Aina-P5 A

Anònim said...

Us felicito per aquest Lipdub! És fantàstic! Gràcies per posar aquesta cançó.. es molt xula Una abraçada! Eli mare de Gerard 1A