23 de nov. 2010

COMENÇA EL DIA DE LA FRUITA

Recordeu famílies que a partir d'aquest dimecres, 24 de novembre, es posa en marxa a l'escola el 'Dia de la fruita', una iniciativa impulsada des de la comissió ambiental de l'escola i des de la comissió d'hàbits saludables de l'AMPA per promoure el consum de fruita entre els nens i nenes del Gaudí.

Així, a partir d'ara tots els dimecres els nostres fills i filles hauran de portar per esmorzar a l'escola una peça de fruita. Els més grans, si tenen més gana, els hi podeu posar també un petit entrepà per complementar l'esmorzar.

És molt important la implicació dels pares/mares perquè el projecte funcioni, així que animeu als vostres infants a participar amb una actitud positiva, aneu introduint fruites variades perquè no sempre mengin el mateix. Als més petits, els podeu posar la fruita tallada en una carmanyola. Amb els més grans pacteu la fruita que volen portar i acordeu si volen portar-la rentada o tallada. Apostar per les fruites de temporada és una bona opció (mandarina, plàtan, poma, taronja...).

I recordeu, la fruita és font de salut!!

0 Comments: