10 de juny 2010

LLIBRES DE TEXT I XANDALLS PEL CURS VINENT

Un any més des de l'AMPA posem en marxa la campanya de llibres de text. Aquest any però amb la gran novetat que pel curs 2010-2011 molt probablement a la nostra escola començarem a reutilitzar alguns dels llibres. Si la Generalitat aprova el projecte 'Gaudí és compartir' (el termini per fer-ho finalitza el 31 d'agost) la nostra escola reaprofitarà, de moment, un dels llibres de text de cada curs de Primària.

Aquí teniu el DOSSIER INFORMATIU amb tota l'explicació sobre la campanya de llibres de text. És un document llarg però fàcil d'entendre i és molt important que el llegiu.

Us resumim a continuació els principals temes del document:
  • Explicació del projecte 'Gaudí és compartir' i què cal fer per participar-hi: el requisit principal és fer-se soci de l'AMPA i signar el compromís de participació. La participació és lliure i gratuïta. La quota de soci de l'AMPA del curs 2010-2011 és de 17 € per família.
  • Campanya de llibres 2010-2011 i llistat de cada curs: la reserva de llibres es farà a la llibreria Jossa i costa 30€ (cal portar el comprovant de pagament de la quota de soci). Els socis de l'AMPA tindran un 13% de descompte en els llibres i també en el material escolar. La data límit per fer la reserva de llibres és el 18 de juny.
  • Compromís de participació en el projecte 'Gaudí és compartir'. Cal signar el full de compromís i lliurar-lo a l'escola els dies de la recollida de llibres (7, 8 i 9 de juliol).
  • Decàleg per als alumnes que participin en el projecte.
  • Butlleta d'inscripció de socis (a omplir només per les famílies que no eren sòcies l'any passat).
  • Informació per a la compra dels xandalls de l'escola. Ja es poden fer comandes de roba esportiva. La principal novetat és la incorporació d'una samarreta blanca de màniga de llarga.
  • Instruccions per fer els pagaments als caixers automàtics de Caixa del Penedès.

Per resoldre els dubtes que us puguin sorgir sobre el projecte 'Gaudí és compartir', l'equip de responsables del projecte ha elaborat un document amb les PREGUNTES MÉS FREQÜENTS. Consulteu-lo aquí.

0 Comments: