31 de maig 2010

L'ESCOLA S'ENGALANA PER LES JORNADES CULTURALS

El passat divendres 28 de maig, va tenir lloc la cloenda de les XXenes Jornades Culturals. Com ja és tradició es van donar els premis del Joc de pistes, dels enigmes i altres. Però pels pares, mares i familiars que van assistir a l'acte sens dubte el millor de tot va ser poder veure la feina que han fet els alumnes en els diferents tallers organitzats a cada curs amb motiu de les Jornades. I com no, la decoració tan fantàstica de l'escola! El mural amb les fotografies de tots els alumnes i el seu desig particular sobre que volen ser de grans el recordarem durant molt de temps. I les fotografies dels professors i professores de petits va ser d'allò més original!


Enhorabona a l'equip de mestres per la iniciativa i per la feina feta (que segur ha estat molta). I moltes gràcies per haver-nos fet gaudir un any més de les Jornades Culturals en família! Us animem a seguir endavant i a trencar-se el cap per superar-vos l'any que ve!

2 Comments:

Unknown said...

... No ens podem oblidar de la magnifica canço que van cantar tots junts gracies a la Inma.
Felicitats !!!!!!!!!

sònia said...

Ah, sí, sí, la cançó és ja tot un himne! Va ser un moment molt especial en l'acte de lliurament de premis. Gràcies Imma!
Tant de bo que l'educació que rebin els nostres fills ajudi a que els desitjos expressats al mural Que vull ser de gran? es faci realitat! Gràcies a tots!