28 de set. 2009

ASSEMBLEA GENERAL DE L'AMPA

L'Assemblea General de l'AMPA serà el proper dimarts 29 de setembre, a les 17.30 h. a la biblioteca de l'escola. Després de presentar-se la Junta Directiva i explicar les tasques que fa, l'ordre del dia inclou tractar la memòria d'actuacions del curs passat: canvis en els Estatuts, venda de xandalls, venda de llibres, activitats extraescolars, acollida matinal, tardes de juny, etc.

Un altre punt a tractar són les obres pendents a l'escola (porxo, ascensor, escala d'emergència, nova porta d'entrada), així com la feina del Consell Escolar, l'estat de comptes de l'AMPA i els projectes previstos pel nou curs, entre els quals hi ha l'entrada funcionament del nou blog que ara llegiu, un nou butlletí digital, un projecte per a la reutilització dels llibres de text, la creació d'una borsa de socis col·laboradors de l'AMPA o el projecte per crear un hort a l'escola.

Per tal de facilitar la participació de les famílies, s'organitzarà un servei d'acollida. Per poder-ne gaudir només cal que ompliu la butlleta que es va lliurar als alumnes divendres passat i l'entregueu al despatx o a la bústia de l'AMPA.

No falteu a aquesta Assemblea! Recordeu que l'escola la fem entre tots!

Una escola amb mares i pares implicats és millor escola!

0 Comments: