24 de des. 2016


26 de nov. 2016

Cara nova a l'edifici i cara nova a la direcció per al curs 2016-2017

Ja està superat l'inici del nou curs acadèmic 2016-2017 a l'Escola Gaudí, que ha començat amb algunes importants novetats: nova directora, la Imma, després que deixés el seu càrrec la Judith Flos, que torna a donar classes. Des d'aquí volem agrair tota la feina i dedicació de la Judith mentres ha estat directora. Moltes gràcies, Judith!!

La Imma, que ha estat tots aquests anys a l'escola la mestra especialitzada de música i darrerament també fent de tutora,  ha començat amb molta empenta, acompanyada per l'anterior cap d'estudis, en Joan, i la secretària, la Montse, que continuen en l'equip de direcció del centre. Li desitgem molta sort i moltes ganes en la seva nova etapa professional, i alhora en aquesta nova etapa de l'escola!

D'altra banda, aquest curs s'han fet les obres més importants a l'edifici de l'escola des de la seva creació."Ja tocava!! Ja era hora!!" era el que més s'escoltava entre les famílies. El cert és que l'escola ha més bonica. Aquesta neteja de cara l'ha tornat més acollidora. No ha estat fàcil arribar a que l'Ajuntament de Sant Feliu es decidís a fer les obres (la crisi econòmica no ens ha ajudat), però finalment s'ha aconseguit! A l'Escola Gaudí s'han canviat totes les persianes, el sistema de calefacció, s'ha pintat, s'han fet lavabos nous, i s'ha reformat l'entrada, entre d'altres.

Caldria reformar més cosetes en aquest edifici que té ja més de 40 anys, però de moment, tenim aquesta rehabilitació. D'altra banda, som conscients que la nostra escola té les aules molt més grans que moltes altres escoles, degut a l'etapa en què va ser construit l'edifici, en que hi havia més de 30 nens o 40 a les aules. Així que ens quedem amb tot allò bo!! També ens han dit que gràcies a aquestes reformes l'edifici públic més ecològic de tot Sant Felij és la nostra escola!!



13 de febr. 2016

Èxit del concurs de mascota mediambiental amb materials reciclats

El concurs VOLEM MASCOTA MEDIAMBIENTAL ha estat un èxit de participació!

Les famílies del l'Escola Arquitecte Gaudí de Sant Feliu han respost molt positivament a la crida qeu va fer la Comissió Ambiental de l'escola de crear una mascota amb materials reciclats. Durant unes setmanes han anat portant les diferents propostes de mascotes, que han fet a casa els infants amb els seus pares i mares. L'únic requisit que es demanava era que la mascota estigués feta amb materials reciclats. 

I s'han creat prop d'un centenar de de mascotes amb materials reciclat per a aquest concurs. Des d'animals com tortugues, ossos, pops, pingüins, elefants, gossos, porquets, girafes, etc..fins a robots de les més variades formes o personatges diversos. Els materials utilitats? Oueres, paper de diari, rotllos de paper de wc, caixes de sabates, xapes, taps d'ampolla, ampolles de plàstic, càpsules de cafè, trossos de roba, en fi...les famílies han deixat volar la imaginació i han creat veritables obres d'art.
Moltes felicitats a tots i totes els participants!! 

Ara d'entre el centenar de mascotes presentades, els alumnes votaran tres mascotes. D'aquestes, de les 10 més votades, es tornarà a fer una votació per decidir la mascota guanyadora.









Mireu que xules! 

31 de gen. 2016

Les colònies, al Molí de la Riera (Sant Pere de Torelló)

Les colònies que organitza l'AMPA de l'Escola, a través de l'Esplai Sant Feliu -l'empresa que s'encarrega del monitoratge del menjador- tindran lloc aquest curs 2015-2016 el primer cap de setmana de juny i seran a la Casa de Colònies El Molí de la Riera (entre Osona i la Garrotxa).

Ubicada a 500 m. del poble de Sant Pere de Torelló i als peus de les serralades de Bellmunt i Puigsacalm, aquesta casa permet admirar paratges singulars envoltats d'alzinars i boscos de ribera.

La casa està just al costat del riu Ges, ja que és un antic molí fariner adaptat com a casa de colònies.

La sortida serà el divendres a la tarda i l'arribada el diumenge al matí. L'Esplai Sant Feliu, tal com va explicar el Carlos a la reunió, està preparant les activitats que es duran a terme. La proximitat d'un riu permetrà fer activitats que fins ara no s'havien fet a les colònies. La piscina es preveu que també estigui oberta. Els tallers i jocs seguiran una temàtica, com es fa cada any. Sembla ser que enguany els personatges de la pel·lícula l'Hotel Transilvània hi tindrà un protagonisme especial. Els nens i nenes de P-3 a 5è curs que vulguin anar-hi ja poden pre-inscriure's i pagar el primer termini, abans del 20 de febrer. 

Els nens i nenes de 6è curs tindran les seves colònies, com cada any, a la Vall de Núria.

24 de febr. 2015

Xerrades Ajuntament

Avui dimarts 24 de febrer hi ha organitzada una xerrada al centre civic Les Tovalloles. Es tracta d'una xerrada informativa sobre la factura de la llum.

Por ser molt interessant
A partir de les 18:30, a càrrec de la OCUC (organització de consumidors i usuaris de Catalunya)

18 de febr. 2015

JORNADA DE PORTES OBERTES


Us animen a venir a conèixer aquest petit-gran col.legi que és el GAUDI; on els vostres fills assoliran els objectius del curriculum docent i creixeran com a persones, ja que els valors personals i educatius caminen de la mà, gràcies a que tots formem una gran familia en aquesta escola.

CONTINUEM TREBALLANT


Us demanem disculpes per haver trobat un blog no tan actualitzat com ens agradaria a tots.

Tots els que formem l'AMPA de l'escola treballem dur i amb il.lusió per tal de portar a terme accions i projectes socials i educatius, sempre amb el benefici dels nostres infants com a finalitat última. 
En els darrers mesos s'han produit canvis que no ens han permés treballar adequadament les noves tecnologies relacionades amb l'AMPA, i tot el nostre esforç s'ha concentrat en activar iniciatives importants.
Lluitem per a obtenir recursos i eines per a que els nostres fills aconsegueixin evolucionar i créixer al màxim, tan a nivell docent com personal, sempre treballant de la mà de tot l'equip del col.legi i de tots els pares que formen part de l'AMPA. 

En breu posarem en marxa de nou tota la maquinària
Gracies i benvinguts!

22 de set. 2014

VI Jornades sobre drets humans a Sant Feliu de Llobregat

“El dret a la ciutat educadora”

“El dret a la ciutat educadora ha de ser la garantia
rellevant dels principis d’igualtat entre totes les persones,
de justícia social i d’equilibri territorial”
(Preàmbul de la Carta de Ciutats Educadores)



Des de molt abans que existís a les nostres ciutats la institució escolar com a eina de socialització i construcció del saber, s’havien donat, als nostres pobles i ciutats, pràctiques i experiències vinculades a l’ordre social, polític i cultural amb implicacions formatives, de la mà de les persones que van ajudar a assentar els processos de civilització, que expliquen moltes de les nostres identitats.

Ningú no discutirà que l’escola i la família han estat els agents educatius protagonistes més reconeguts, però avui el dret a l’educació supera etapes i edats, i la seva consolidació com a dret humà fonamental planeja per tot el planeta. Jaume Trilla –ponent d’aquestes jornades– reconeixia fa anys que la ciutat educadora és un entramat d’institucions i llocs educatius. Els seus nuclis més estables i obvis són les escoles (educació formal), però coexisteixen amb aquests nuclis intervencions educatives no formals i informals. A tot aquest “magma educatiu” pot donar cobertura la ciutat.

En aquest esforç col·lectiu per construir el nostre popi projecte educatiu som tots necessaris i es necessiten lideratges institucionals i socials compromesos. Som davant d’un procés de participació ciutadana, de democràcia real, que ens ha de conduir ns als consensos necessaris per prioritzar l’acció educativa i per assumir la coresponsabilitat social en matèria d’educació.

Aquestes jornades pretenen iniciar un procés de re exió i participació que ens ajudi a concretar el “Projecte Educatiu de Sant Feliu de Llobregat”. La nostra ciutat ha estat pionera en moltes iniciatives educatives i pedagògiques. Seguint a Pablo Freire, impulsor de l’educació popular, totes i tots podem aprendre i podem ensenyar. Entre tots i totes podem construir les sinèrgies educatives de la nostra ciutat i contravenir les inèrcies deseducadores que, també, poden aparèixer. La ciutat educadora ens convida a mirar la ciutat amb altres ulls.

Subvenció municipal a les sortides escolars

Nova convocatòria


L'Ajuntament torna a concedir ajuts econòmics a les famílies que compleixin uns determinats requisits econòmics amb fills/es escolaritzats/des al municipi, a educació infantil i primària, en concepte de sortides escolars obligatòries. Les ajudes seran el 75% del cost final. 
El termini de presentació de sol·licituds està obert del 22 de setembre al 10 d'octubre de 2014.

Les sol·licituds s'han de presentar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, de dilluns a divendres, de 8 a 20 h.
Descarregar normativa (doc, 88 Kb)
Documentació que cal aportar:
  • instància en imprès normalitzat (descarregar imprès, pdf, 221 Kb)
  • volant de convivència
  • certificat d'ingressos de l'últim mes del nucli familiar: últimes nòmines, certificat de l'INEM sobre cobrament o no de prestacions, pensions...
  • Conveni regulador en cas de separació
  • En cas d'incompliment de pensió alimentària, denúncia o sentència
  • En cas de no tenir permís de treball, declaració jurada d'ingressos

17 de set. 2014



Convocatòria d’Assemblea General de l’AMPA

Benvolgudes famílies,  
                                                                                                                   
EL SERVEI DE MENJADOR POT DESAPARÈIXER                                
L'ACOLLIDA MATINAL POT DESAPARÈIXER
LES EXTRAESCOLARS PODEN DESAPARÈIXER

La presidenta, la tresorera i el secretari de l’AMPA, deixen el càrrec per motius personals i / o laborals, fet que provoca que la junta directiva de l'AMPA s'hagi de renovar per continuar amb l'activitat de l'associació.
Si aquesta renovació no fos possible perquè cap membre de l'associació no es presentés per ocupar els càrrecs vacants, (president, tresorer i secretari) provocaria la dissolució de l'associació i totes les activitats que depenen d' ella, com ara l’acollida matinal, les activitats extraescolars, el menjador, la reutilització de llibres de text, la celebració de festes, la biblioteca escolar...
PER EVITAR QUE AIXÒ PASSI, tots els pares i mares podeu formar part d'aquesta junta directiva i presentar-vos als càrrecs vacants, el proper dijous 2 d'octubre. De com fer-ho us ho podem explicar si us poseu en contacte amb nosaltres a l’AMPA de dilluns a dijous de 16:30 a 18h. i/o en el nostre correu electrònic ampagaudi@gmail.com


Per tot això, ens plau convocar-vos a l’assemblea general de l’AMPA que tindrà lloc el dijous 2 d’octubre de 2014, a la biblioteca de l’escola a les 17h.

amb l’ordre del dia següent:

1. Aprovació de comptes curs 2013-2014.
2. Aprovar la renovació de càrrecs de la Junta Directiva de l’AMPA de: president/a, secretari/a i tresorer/a.
3. Designació de vocals de la Junta.
4. Precs i preguntes.

S'organitzarà servei d'acollida durant l'assemblea. Si algú ho necessita que ho demani a l’AMPA fins al dimarts 30 de setembre, de dilluns a dijous de 16:45 a 18h.


En cas de no poder assistir a l’assemblea convocada pel dijous 2 d’octubre de 2014 podeu delegar el vot i així participar en la presa de decisions inclosa a l’ordre del dia.
La persona delegada queda així autoritzada per votar en tots els punts exposats de l’assemblea, sempre i quant aporti aquest document signat.
 


Us esperem
Sant Feliu de Llobregat a 17 de setembre de 2014.