31 de gen. 2016

Les colònies, al Molí de la Riera (Sant Pere de Torelló)

Les colònies que organitza l'AMPA de l'Escola, a través de l'Esplai Sant Feliu -l'empresa que s'encarrega del monitoratge del menjador- tindran lloc aquest curs 2015-2016 el primer cap de setmana de juny i seran a la Casa de Colònies El Molí de la Riera (entre Osona i la Garrotxa).

Ubicada a 500 m. del poble de Sant Pere de Torelló i als peus de les serralades de Bellmunt i Puigsacalm, aquesta casa permet admirar paratges singulars envoltats d'alzinars i boscos de ribera.

La casa està just al costat del riu Ges, ja que és un antic molí fariner adaptat com a casa de colònies.

La sortida serà el divendres a la tarda i l'arribada el diumenge al matí. L'Esplai Sant Feliu, tal com va explicar el Carlos a la reunió, està preparant les activitats que es duran a terme. La proximitat d'un riu permetrà fer activitats que fins ara no s'havien fet a les colònies. La piscina es preveu que també estigui oberta. Els tallers i jocs seguiran una temàtica, com es fa cada any. Sembla ser que enguany els personatges de la pel·lícula l'Hotel Transilvània hi tindrà un protagonisme especial. Els nens i nenes de P-3 a 5è curs que vulguin anar-hi ja poden pre-inscriure's i pagar el primer termini, abans del 20 de febrer. 

Els nens i nenes de 6è curs tindran les seves colònies, com cada any, a la Vall de Núria.

0 Comments: