13 de febr. 2016

Èxit del concurs de mascota mediambiental amb materials reciclats

El concurs VOLEM MASCOTA MEDIAMBIENTAL ha estat un èxit de participació!

Les famílies del l'Escola Arquitecte Gaudí de Sant Feliu han respost molt positivament a la crida qeu va fer la Comissió Ambiental de l'escola de crear una mascota amb materials reciclats. Durant unes setmanes han anat portant les diferents propostes de mascotes, que han fet a casa els infants amb els seus pares i mares. L'únic requisit que es demanava era que la mascota estigués feta amb materials reciclats. 

I s'han creat prop d'un centenar de de mascotes amb materials reciclat per a aquest concurs. Des d'animals com tortugues, ossos, pops, pingüins, elefants, gossos, porquets, girafes, etc..fins a robots de les més variades formes o personatges diversos. Els materials utilitats? Oueres, paper de diari, rotllos de paper de wc, caixes de sabates, xapes, taps d'ampolla, ampolles de plàstic, càpsules de cafè, trossos de roba, en fi...les famílies han deixat volar la imaginació i han creat veritables obres d'art.
Moltes felicitats a tots i totes els participants!! 

Ara d'entre el centenar de mascotes presentades, els alumnes votaran tres mascotes. D'aquestes, de les 10 més votades, es tornarà a fer una votació per decidir la mascota guanyadora.









Mireu que xules! 

1 Comment:

Unknown said...

Las mascotas son chulisimas!!! Me lo he pasado muy bien haciéndolas con mi hija.Suerte a todas.