26 de nov. 2016

Cara nova a l'edifici i cara nova a la direcció per al curs 2016-2017

Ja està superat l'inici del nou curs acadèmic 2016-2017 a l'Escola Gaudí, que ha començat amb algunes importants novetats: nova directora, la Imma, després que deixés el seu càrrec la Judith Flos, que torna a donar classes. Des d'aquí volem agrair tota la feina i dedicació de la Judith mentres ha estat directora. Moltes gràcies, Judith!!

La Imma, que ha estat tots aquests anys a l'escola la mestra especialitzada de música i darrerament també fent de tutora,  ha començat amb molta empenta, acompanyada per l'anterior cap d'estudis, en Joan, i la secretària, la Montse, que continuen en l'equip de direcció del centre. Li desitgem molta sort i moltes ganes en la seva nova etapa professional, i alhora en aquesta nova etapa de l'escola!

D'altra banda, aquest curs s'han fet les obres més importants a l'edifici de l'escola des de la seva creació."Ja tocava!! Ja era hora!!" era el que més s'escoltava entre les famílies. El cert és que l'escola ha més bonica. Aquesta neteja de cara l'ha tornat més acollidora. No ha estat fàcil arribar a que l'Ajuntament de Sant Feliu es decidís a fer les obres (la crisi econòmica no ens ha ajudat), però finalment s'ha aconseguit! A l'Escola Gaudí s'han canviat totes les persianes, el sistema de calefacció, s'ha pintat, s'han fet lavabos nous, i s'ha reformat l'entrada, entre d'altres.

Caldria reformar més cosetes en aquest edifici que té ja més de 40 anys, però de moment, tenim aquesta rehabilitació. D'altra banda, som conscients que la nostra escola té les aules molt més grans que moltes altres escoles, degut a l'etapa en què va ser construit l'edifici, en que hi havia més de 30 nens o 40 a les aules. Així que ens quedem amb tot allò bo!! També ens han dit que gràcies a aquestes reformes l'edifici públic més ecològic de tot Sant Felij és la nostra escola!!



0 Comments: