18 de febr. 2014

Les AMPA vam debatre sobre l'educació a Ràdio Sant Feliu

El dimecres 12 de febrer, de 19 a 20 h, Ràdio Sant Feliu va emetre en directe el programa "Línia directa amb l'alcalde". L’educació va ser el principal tema de debat del programa i, per aquest motiu, l’emissora va convidar a l’estudi a quatre AMPA de Sant Feliu, entre les quals la nostra. 

Precisament, en representació de l’AMPA de l’escola Arquitecte Gaudí hi va anar la Sònia Perelló, vicepresidenta de l’associació. També hi van ser representants de l’AMPA de les escoles Monmany, Salvador Espriu i Verge de  la Salut.

Va ser un programa molt interessant en què es van tractar temes d’interès vinculats a l’educació dels nostres fills i filles com les conseqüències de les retallades i de la futura aplicació de la LOMCE, la supressió de la sisena hora, les mancances de les instal·lacions dels centres escolars en tecnologia, les inversions en obres de manteniment que fa l’Ajuntament en els centres, la caiguda de la natalitat, etc.

Moltes felicitats Ràdio Sant Feliu per la feina feta!

Per si us vau perdre el programa, podeu escoltar-lo aquí (les intervencions de les AMPA comencen a partir del minut 19):  http://www.informatiucomarcal.com//audio/3093/
  


0 Comments: