13 de des. 2013

Participeu dissabte en la Festa del Posa't la gorra!


Us informem d'una activitat solidària d'aquest cap de setmana: la festa del Posa't la gorra!. Enguany l'Associació de Nens amb Càncer AFANOC celebra el 25è aniversari, així­ que aquest any toca festa grossa!!

La festa es durà a terme el dissabte 14 de desembre al Parc Zoològic de Barcelona. Per accedir a la festa del “Posa’t la gorra!” cal comprar la gorra de la Campanya, símbol de solidaritat de la gran festa, que es ven al preu de 5 €. El mateix dissabte 14, hi haurà guixetes de venda de gorres als accessos del Parc Zoològic (c/ Wellington i a l’entrada del Parc de la Ciutadella). La gorra també es pot comprar on-line a través del web www.afanoc.org
És un dia especial en el que tots ajudem a sensibilitzar la societat sobre el càncer infantil. Els diners recollits aniran destinats a millorar la qualitat de vida dels nens i nenes malalts de càncer, per una banda millorant les seves condicions a l'hospital, donant suport psicosocial i per l'altre mantenint la Casa dels Xuklis (una casa d'acollida per les famílies que s'han de desplaçar de les seves localitats per rebre tractament als hospitals de referència).

0 Comments: