31 d’oct. 2013

Participeu en el II Mercat de segona mà de l'AMPA!!

Coincidint amb la Setmana Europea de Prevenció de Residus, que se celebra del 16 al 23 de novembre, i donat que som Escola Verda, l'AMPA i l'escola hem acordat organitzar el II Mercat de 2a mà, el divendres 15 de novembre. Per fer-lo possible necessitem la col·laboració de les famílies, per això us demanem que porteu coses que tingueu per casa que ja no feu servir però que estiguin en bon estat.
L'objectiu del Mercat és doble:
  • Conscienciar-nos sobre la importància de reciclar, reutilitzar i reduir el consum de productes nous, i alhora donar una segona oportunitat als productes que ja no utilitzem 
  •  Facilitar a les famílies la compra de coses que es necessiten a baix preu.
La idea del Mercat és vendre a preus simbòlics els productes i destinar els beneficis obtinguts a la compra de material per a l'escola.
A més també hi haurà la PastiGaudí, una selecció dels millors pastissos dels pares i mares del Gaudí per endolcir la tarda. Aquells pares i mares que vulgueu participar, comuniqueu-ho al despatx de l'AMPA o envieu un correu a ampagaudi@gmail.com.
 Què podeu portar?
Llibres, contes, joguines, cd's, articles de la llar, material escolar, xandalls de l'escola, bicicletes, patins, disfresses, etc. 
Quan i on podeu fer les vostres aportacions?
Del dilluns 28 d'octubre al dimecres 13 de novembre, de 9 a 9.30 h, de 12.30 a 13 h i de 16.30 a 17 h, al vestíbul de l'escola (al costat de la porta del menjador). Hi haurà diverses persones de l'AMPA fent la recollida del material.
Quan es farà el Mercat?
Divendres, 15 de novembre posarem taules a l'entrada de l'escola i al porxo. A les 15.30 h els pares i mares podeu donar una ullada als articles i aprofitar per comprar algun regal sense els vostres fills/es!! A partir de les 16.30 h les famílies acompanyaran els infants per les paradetes.

Moltes
gràcies per la vostra col·laboració!

0 Comments: