23 d’abr. 2013

Triomf dels pares i mares del Gaudí contra el Nadal en bàsquet

El partit de bàsquet que van jugar el passat dissabte, 20 d'abril, un grup de pares i mares de l'Escola Gaudí contra l'Escola Nadal, ha donat com a resultat la victòria de la nostra escola! Per primera vegada es va celebrar una competició esportiva d'aquesta mena, entre pares i mares. El resultat va ser 25-35, i va tenir lloc en el marc de la jornada esportiva de l'Escola Nadal, on també es van fer altres activitats d'esports durant tot el dissabte entre els seus alumnes i els d'altres escoles.


L'equip de l'AMPA Gaudí, format per deu jugadors (sis pares i quatre mares), va començar a les sis de la tarda, i va consistir en quatre parts de 10 minuts cadascuna. L'Escola Gaudí va començar marcant i ja sempre va anar endavant en el marcador, a excepció del final del segon quart, quan el resultat era d'empat a 12. En aquell moment, semblava que el partit estava molt igualat però l'equip del GAudí va sortir al tercer quart amb molta empenta, i en un tres i no res, va tornar a desmarcar-se. El ritme del partit va ser frenètic, al contrari del que es podria pensar per la no pràctica habitual i per l'edat dels jugadors, però hi havia moltes ganes de jugar, i de guanyar!!


Els membres d'aquest equip de l'AMPA Gaudí només han pogut entrenar-se junts en un parell d'ocasions: un diumenge al matí de fa dues setmanes, i en les recents colònies amb família, on també es va jugar un partit. Però sembla ser que això no ha estat un impediment per guanyar amb contundència a l'Escola Nadal, que portava un equip potent, format per alguns jugadors que havien estat entrenadors de membres de l'equip contrincant, per més inri. Tot indica -segons el resultat- que els deixebles han superat als mestres, en aquesta ocasió.


Cal destacar el nombrós grup de famílies del Gaudí que van animar sense parar al flamant equip, sense els ànims de les quals, el resultat no sabem si hagués estat tant abultat.


El partit ha deixat molt bon sabor de boca i tothom espera que això només sigui el principi d'una llarga i fructífera trajectòria pel nou equip de pares i mares del Gaudí. Tots els pares i mares aficionats al bàsquet estan convidats a participar-hi.


(FOTOS CEDIDES PER LA FOTÒGRAFA I MARE DE L'ESCOLA: Maribel Fernández)

0 Comments: