9 de des. 2012

Col·laboreu en la construcció d'un arbre de Nadal fet amb ampolles de plàstic a la plaça de la Salut

Les entitats i col·lectius que formen part de la Xarxa de barri la Salut, entre les quals hi ha l'AMPA de la nostra escola, estan treballant per construir un arbre fet amb ampolles de plàsti a la plaça de la Salut amb l'objectiu de fer viure amb més intensitat l'esperit nadalenc al veïnat.
L'objectiu és fer un arbre de Nadal utilitzant unes 400 ampolles de plàstic buides, d'1,5 o de 2 litres de capacitat. Per aquest motiu, ja fa uns dies que s'han instal·lat punts de recollida dels envasos en diferents entitats del barri i també a la nostra escola. Col·laboreu en la iniciativa i porteu ampolles, es poden portar fins al dia 21 de desembre.
 
El dissabte 22, de desembre a partir de les 10.30 h es treballarà per finalitzar el muntatge de l'arbre. A les 17 h hi haurà un taller per fer garlandes per decorar l'arbre i a les 18.30 h es farà l'encesa de les llums, visitarà la plaça el Pare Noel i hi haurà xocolatada, a més de l'actuació dels grups de ball Pocket's. El dijous 27, a les 10.30 h es farà un altre taller de guarniments de Nadal.

 
 

0 Comments: