29 d’oct. 2012

Al Gaudí, fem Castanyada i Halloween


Els nens i nenes de l’escola Gaudí podran gaudir aquesta setmana de la doble celebració de la Castanyada i el Halloween.
 
CASTANYADA: La tradicional Castanyada estarà protagonitzada per la castanyera que visitarà l’escola per sorpresa dels meus petits. Els alumnes de parvulari i els de cicle inicial es disfressaran la tarda de dimecres 31 de castanyers i castanyeres per viure amb més intensitat la festa. En diferents cursos es posaran el davantal de cuiners i faran panellets. També els nens i nenes podran tastar les castanyes, que com sempre les famílies que puguin couran al migdia a casa seva. I com no, tots cantaran plegats al ritme de la cançó de “La Castanyera”.

Recordeu que per la disfressa no cal comprar res, poseu-hi imaginació, aprofiteu roba vella o prestada. Els nens i nenes que es quedin al menjador portaran la disfressa en una bossa i els monitors els ajudaran a vestir-se.
 
 
HALLOWEEN: La festa de Halloween també serà present a la nostra escola, gràcies a l’AMPA que ha preparat tota una sèrie d’activitats pel dimecres 31 d’octubre, a partir de les 18 h. El passadís de parvulari esdevindrà un túnel del terror, apte només per als més agosarats... Hi haurà també un passi de models on podran participar tots els nens i nenes que vinguin disfressats d’éssers monstruosos. I a més hi haurà tallers relacionats amb el món màgic de Halloween, música i diversió garantida!! No us ho perdeu! 

0 Comments: