14 de juny 2012

TOT A PUNT PER A LA FESTA DE FI DE CURS


Després de la Festa de l’Esport del passat 1 de juny, l’AMPA organitza la Festa de fi de curs al pati de l’escola el divendres 22 de juny, a partir de les 18 h.

Programa d’activitats:

De 18 a 20 h:
  • Inflables gratuïts
  • Exhibicions de les extraescolars de gimnàstica rítmica, dansa, patinatge, ball modern i batuka (mares)
  • Tallers diversos, a càrrec de l’Esplai Sant Feliu
  • Jocs al carrer, per als nens i nenes d’entre 0 i 6 anys (cedits pel projecte Fem Barri de l'Ajuntament)
  • A la festa s’acomiadarà els i les alumnes de 6è curs.

20    h Festa de l’escuma  

21    h Actuació dels Diables de la Salut que faran una exhibició de les seves arts amb un espectacle sense foc però carregat d’energia.  

21.30 h Sopar de germanor al pati. Hi ha dues possibilitats per participar en el sopar: portar-se de casa el menú que es vulgui o apuntar-se a menjar botifarra i pa amb tomàquet. Si voleu participar en la botifarrada, cal que reserveu els tiquets. En cas que no vulgueu botifarra però vulgueu participar en el sopar de germanor, cal que confirmeu l’assistència per tal que us reservem taula i cadires.  
Fins a les 00 h Disco mòbil al pati!
  El preu de la botifarrada és de 5 euros per persona (cada tiquet inclou 1 botifarra + pa amb tomàquet + 1 refresc + taula + cadira). Els preu per infants i adults és el mateix. La botifarra es lliurarà en un entrepà i en un tovalló de paper. Si voleu plats i coberts, cal que els porteu de casa. El preu de reservar només taula i cadires (sense botifarra) és d’1 euro per persona.

Confirmeu l’assistència al sopar i feu el pagament en efectiu al despatx de l’AMPA abans del divendres 15 de juny. Horaris: dimecres, dijous i divendres, de 9 a 9.15 h, de 13 a 13.15 h i de 16.30 a 18 h.
Animeu-vos!

0 Comments: