17 de març 2011

AGENTS CÍVICS VETLLEN PER GARANTIR LA SEGURETAT DELS ALUMNES EN L'ACCÉS A L'ESCOLA

Des del passat dilluns, 14 de març, dos agents cívics contractats per l'Ajuntament, tenen cura de la seguretat dels alumnes en l'accés als matins a la nostra escola. Els agents es col·loquen a la cruïlla entre els carrers de Constitució i Sànson des de les 8.30 a les 9 h i faciliten als infants i, també als adults!, que puguin travessar el pas de vianants que hi ha a la zona amb tota tranquil·litat.

Els agents porten unes fantàstiques senyals d'STOP i unes armilles que els identifiquen com 'Agents cívics', que els dóna l'autoritat necessària per regular el trànsit de vehicles a la zona, atorgant òbviament màxima preferència als vianants.
La presència dels agents cívics s'emmarca en una campanya d'accés segur a les escoles impulsada per l'Ajuntament. De fet, també hi ha agents a les escoles Pau Vila, Josep Monmany i Nadal. La campanya estarà vigent durant tot l'any 2011.

Ja hem escoltat veus a favor de la iniciativa. Algunes mares es plantegen deixar anar als seus fills i filles més grans sols a l'escola als matins. El problema és: què passa a l'hora de sortida a la tarda? Que no tornen els nens i nenes de l'escola a casa?

0 Comments: