21 de febr. 2011

ACORDS DEL COMITÈ AMBIENTAL DE L'ESCOLA

El passat dijous, 17 de febrer, es va reunir el Comitè Ambiental de l'escola i es van prendre diferents acords. Us resumim a continuació les principals coses que es van parlar:

1- Seguiment de les graelles mediambientals al febrer. En general totes les classes estan complint amb les pautes decidides pel Comitè Ambiental sobre el reciclatge a classe. Només s'ha detectat que a 5è s'havien despistat i no tenien el CUBI groc per reciclar envasos. D'altra banda, es detecta una nova problemàtica que és la manca de plantes a l'escola. Aquest tema es mirarà de solucionar durant el mes de març.

2- Nomenament dels substituts dels tutors ecològics. Es nomenen substituts dels tutors ecològics a tots els cursos per evitar que una classe es quedi sense representant mediambiental en cas de malaltia o absència del tutor.

3- Papereres del CUBI PLÀSTIC al pati. Una molt bona notícia és que ja estan enllestides les noves papereres grogues per a la recollida d'envasos de plàstic que s'instal·laran al pati de l'escola. Els alumnes de 5è i 6è les han pintades i han quedat d'allò més xules! Queda pendent definir el dia que s'instal·laran i s'inauguraran oficialment. Es vol fer un acte inaugural de debò: es tallarà una cinta vermella i es gravarà en vídeo per a la posteritat!

4 - Valoració del Dia de la Fruita. El Comitè Ambiental fa una valoració de la iniciativa i totes les classes estan d'acord en que és una experiència positiva. Endavant amb els dimecres d'esmorzar fruita!

5 - Boc'n'rolls per l'esmorzar. Els alumnes de 4rt, 5è i 6è estan molt contents amb els boc'n'rolls que utilitzen per embolicar l'esmorzar i que els van donar a través del programa de l'Agenda 21 de l'Ajuntament.

Seguirem pendents de la feina del Comitè Ambiental, a qui des de l'AMPA donem tot el nostre suport.

0 Comments: