28 de gen. 2011

POSEM AL VOSTRE ABAST UN NOU SERVEI TECNOLÒGIC

Des de l'AMPA del Gaudí hem fet un nou pas endavant en l'aprofitament de la tecnologia i hem creat una pàgina nova a Internet que es diu: www.netvibes.com/ampagaudi.

Per explicar-ho fàcil, us direm que accedint en aquesta pàgin podreu tenir una visió ràpida de tots els blocs de les classes del Gaudí, sense necessitat d'haver d'entrar a cada bloc d'un en un. Vaja, ho podríem definir com si fos l'univers de blocaires del Gaudí reunits en una mateixa pàgina.

En la mateixa pàgina hem creat també un apartat que permet seguir els blocs d'altres AMPA's d'escoles de Sant Feliu. Hi ha moltes activitats de les AMPA's que són obertes a tots els pares i mares, independentment de l'escola on vagin els seus fills.

Així que esperem que trobeu interessant aquest nou servei que anirem ampliant a poc a poc amb nous enllaços d'interès. Aprofitem per agrair als tècnics i assessors del servei Sant Feliu On Line de Sant Feliu (http://santfeliuinnova.blogspot.com) per haver-nos ajudat a configurar la pàgina! Gràcies Alfons i Pablo pel vostre suport!

3 Comments:

Alfons Expósito said...

Wow!

Tota la blocosfera "ampil" de Sant Feliu d'un cop d'ull.

Enhorabona!

María Jesús said...

Està molt bé Ruth! Ets la millor. M'ho apunto....

Montse said...

Gràcies Ruth, és una eina molt útil.