14 de febr. 2010

"LES ESTÀTUES DEL GAUDÍ" GUANYA EL 2N PREMI DEL CONCURS DE COMPARSES DE SANT FELIU





La comparsa de l'AMPA del Gaudí batejada amb el nom "Les estàtues de Canaletes" va guanyar dissabte el 2n premi en la categoria de comparses d'adults de la rua de Carnestoltes de Sant Feliu.

Aquest és el segon any que l'AMPA participa a la rua amb una comparsa pròpia i, de moment, no ens podem queixar ja que l'any passat ens vam estrenar i vam obtenir el tercer premi i aquest 2010 novament obtenim un reconeixement, aquest cop el segon premi, el qual està dotat amb 450 €.

Unes 140 persones entre pares, mares, alumnes de l'escola i alumnes i familiars dels nens i nenes dels grups de ball que entrena el José Antonio Real a l'escola, van vestir-se d'uns cowboys molt especials, simulant les estàtues de la Rambla de Barcelona. La coreografia que van anar repetint una vegada i una altra per tots els carrers va destacar per la seva originalitat i per una molt bona execució dels intèrprets que fa setmanes que assagen al gimnàs de l'escola sota la supervisió del Real. La veritat és que hi havia un nivell impressionant entre les 22 comparses que van participar a la rua. El primer premi va ser per la comparsa dels Amics del carrer Santa Creu i per la de l'Esplai Diversitat Lúdica, en la categoria d'adults i infantil, respectivament, a qui des d'aquí també felicitem!

L'enhorabona a tots els participants de la comparsa de l'AMPA del Gaudí i, especialment a les persones que heu treballat de valent per tirar endavant la iniciativa!

3 Comments:

Anònim said...

La verdad es que nos lo pasamos muy muy bien, y eso es lo principal. Enhorabuena a todos los que participamos y, en especial a los que lo han hecho posible.
Por cierto, el año pasado quedamos los terceros, no los segundos.
Felicidades, hemos mejorado!!

AMPA CEIP A. GAUDÍ said...

Gracias por el dato. Ahora mismo actualizo la información.

sÒNIA said...

Moltíssimes felicitats a tots els que heu fet possible la comparsa!! Tota la feina que heu fet s'ha vist compensada...segur que l'any vinent encara hi participarà més gent!
I l'any vinent, a aquest pas, a pel 1er premi!!