17 de gen. 2010

JA TENIM EL BUTLLETÍ DIGITAL DE L'AMPA

A principi de curs us vam anunciar la intenció de crear una revista digital de l'AMPA. Doncs bé, després d'aquests tres mesos de treballar en el projecte, per fi podem presentar-vos ja el primer número de la revista, que sempre que vulgueu podreu consultar des del nostre blog. Enviarem també l'arxiu del butlletí per correu electrònic a tots els socis i sòcies de l'AMPA que ens heu faciliat el vostre e-mail i també a aquells que us heu donat d'alta com a subscriptors. Si encara no ho heu fet però voleu rebre els propers números de la revista, envieu-nos un e-mail a butlletiampa@gmail.com i us inclourem a la base de dades.

Esperem que la revista us agradi i, des d'aquí, us animem a participar enviant-nos els vostres comentaris i/o suggerències.

Consulteu aquí el primer número d'ELS DRAGONS DEL GAUDÍ.

3 Comments:

Montse N. said...

Moltes Felicitats !!!!!! Gracias a aquellos que dedicais parte de vuestro tiempo en hacer que mejore nuestra asociación.
La revista es un modo fantástico de que sepamos algo más sobre la escuela de nuestro hijos,además habeìs encontrado la forma de acercarla a todos,incluso a aquellos que por trabajo no pueden involucrarse.
Enhorabuena.

Silvia Prieto said...

Gracias Ruth y Sonia!!! está superchula. A mí me ha emocionado el artículo de "la dire".

ANNA said...

Felicitats per la vostra feina, Ruth i Sònia.