5 de febr. 2010

FEM AMICS A SANT FELIU ON LINE

El blog de Sant Feliu On Line de l'Ajuntament ens ha fet posar vermells, però no pas de vergonya si no d'orgull i alegria! Han parlat de nosaltres, de l'AMPA de l'Arquitecte Gaudí, sí, sí! I com ho han fet de bé!!

Creuen que el nostre blog, que va estrenar nova imatge el passat mes de setembre, i també el nou butlletí electrònic DRAGONS del GAUDÍ, que tot just ha vist la llum fa unes setmanes, són dues iniciatives innovadores a la ciutat des d'un punt de vista tecnològic.

Tal i com ells mateixos diuen hem substituït els diners per l'enginy i les ganes de treballar i, si uns professionals com ells així ho diuen, no serem pas nosaltres qui els portarà la contrària!

Moltes gràcies a tot l'equip que està al darrera del projecte Sant Feliu On Line per reconèixer la nostra feina i per expressar-ho amb aquest munt d'afalacs que tant ens ha agradat. Ara seguirem treballant però amb una mica més d'i·lusió, si cap! I enhorabona per la feina d'investigació que feu companys, ja veiem que no se us escapa res!

No us perdeu el post que ens han escrit!

1 Comment:

Sant Feliu On Line said...

I tant que sou innovadors!

Tot un exemple!

De fet la innovació pot tenir moltes cares. Pot ser una botiga que fa blogmàrqueting, una associació sense ànim de lucre amb presència a les xarxes socials, un mestre que vol difondre una aplicació de suport a l’aprenentatge, una persona amb diversitat funcional que vol exposar el seu increment d’autonomia amb les TIC, una realitzadora de microproduccions audiovisuals a la Xarxa, etc.

Però tornant al vostre cas en concret, recordeuq que si voleu podeu rebre assessorament personalitzat des del projecte municipal d'inclusió digital. L'Alfons el nostre dinamitzador digital d'entitats us pot orientat en alguns temes de presència a Internet i ús d'eines col·laboratives.

Esperem la vostra demanda i FELICITATS de nou!

Sant Feliu Ciutat Digital
www.santfeliu.cat/tic