21 de febr. 2010

ELS GEGANTS ARRIBEN A L'ESCOLA I S'HI ESTARAN TOTA LA SETMANA


Els gegants de Sant Feliu arriben dilluns a l'escola i s'hi estaran tota aquesta setmana! Amb motiu del 25è aniversari dels Gegants, que se celebra enguany, aquesta setmana l'escola rebrà la visita dels Gegants Guillem i Violan i els Gegantons Llorenç i Mercè. Els Gegantons estaran exposats al vestíbul de l'Escola, i els Gegants, donada la seva alçada, encara està per veure si podran entrar o no a l'escola, però els membres de la Colla miraran de colocar-los al gimnàs, i que s'hi puguin estar allà uns quants dies.

Membres de la colla de geganters vindran a explicar als nens i nenes el nou conte dels Gegants de Sant Feliu. A continuació, aniran al gimnàs on faran una petita demostració de com ballen...També podran veure com són per sota, com els agafen...en definitiva, serà una tot una experiència perque els nostres menuts s'endinsin en el fantàstic món dels gegants!!
Per cert, moltes, moltíssimes felicitats, Gegants de Sant Feliu -que celebreu 25 anys de vida-, i benvinguts a la nostra escola, sereu ben rebuts, com us mereixeu, i esperem que gaudiu de l'estada a l'Escola Gaudí!!

0 Comments: