13 de febr. 2014

S'inicia una formació per a famílies per reflexionar sobre la criança dels fills i filles

L'Ajuntament, des del Programa de Suport a les AMPA, l'Ateneu Santfeliuenc i l'AMPA de l'escola Miquel Martí i Pol han impulsat la creació d'una escola de famílies, un nou projecte educatiu perquè les famílies del municipi puguin parlar, aprendre i reflexionar sobre la criança i educació dels infants de 6 a 12 anys. La iniciativa, sota el nom "Créixer en família" s'engega amb una formació de sis sessions que es duran a terme tots els dijous entre el 27 de febrer i el 3 d'abril. Les sessions, de caràcter gratuït, es faran de 17.30 a 19.30 h, a l'Ateneu. 

L'escola de famílies proposa un espai de trobada on es debatrà sobre diferents temes, incidint especialment en els aspectes que més interessin als assistents. Així, en cada jornada és tractarà un tema que girarà al voltant de conceptes com el respecte i la confiança, l'autonomia dels infants, els conflictes i les responsabilitats o laAprenentatge fora de l'escola. En la taula final, el grup podrà escollir un tema entre diverses propostes com ara el joc com a eina educativa, la sobreprotecció dels infants, l'alimentació saludable, la seguretat a l'ús de les noves tecnologies i Internet o la prevenció de les relacions abusives. 

Per participar en els sessions calç inscriure's abans del 20 de febrer a través del correu electrònic escoladefamiliessantfeliu@gmail.com.

0 Comments: