12 de nov. 2013

Últims dies per recollir material per al II Mercat de 2a Mà

VARIETAT D'OBJECTES
Joguines, llibres, roba, sabates o estris de la llar són alguns dels objectes que ja han arribat aquests dies a l'escola durant les franges horàries recollida de material per al II Mercat de Segona Mà que es farà aquesta setmana.

Us recordem que el Mercat tindrà lloc aquest proper divendres, 15 de novembre, al pati de l'Escola, des de les 15.30 hores fins a les 18 hores.

PASTÍGAUDÍ
Coincidint amb aquesta Mercat es farà la PastiGaudí: es vendran pastissos fets per les famílies de l'escola, de forma voluntària, per tal de contribuir en la festa. També es vendran begudes. Així que tots els nens i nenes i les seves famílies podran berenar aquest dia a la mateixa escola. No cal que els hi porteu res de casa. Allà trobaran un bon, sà, cassolà i sobretot deliciós berenar!

PREUS SIMBÒLICS PER COMPRAR MATERIAL PER A L'ESCOLA
Els preus dels objectes recollits seran simbòlics, i tot el que es recapti es dedicarà íntegrament a comprar material per a la nostra escola. A partir de 0,50 cèntims i fins a 10 euros es podran trobar molts objectes, molts d'ells nous o pràcticament nous que estan arribant, per tal de ser reutilitzats, adquirint-los a preus molt econòmics.

PARADETA A LA PLAÇA DE LA VILA EL DISSABTE
L'endemà, el dissabte, tot allò que no s'hagi venut es vendrà en la paradeta que l'escola tindrà a la Plaça de la Vila, juntament amb altres entitats, coincidint amb la Setmana Europea de Prevenció de Residus.


PARTICIPAR I OBTENIR HORES DEL BANC DEL TEMPS
Recordeu que tots aquells que participeu en l'organització d'aquest esdeveniment obtindreu hores del Banc del Temps. Ja sigui muntant, venent, recollint, venent pastissos o transportant el material a la Sala Ibèria on quedarà recollit fins a l'endemà.Les necessitats (a canviar per hores del Banc del Temps) són:-Muntatge: de 14 a 15 horres-Venda: de 15 a 18 h (es pot dividir en franges la participació)-Recollida: de 18 a 19 h.-Transport fins a la Sala Iberia-Elaboració de pastissos o pastes (imaginació al poder!)-Muntatge i venda a la Plaça de la Vila, dissabte 16 de novembre, en franges, al matí.

0 Comments: