20 de maig 2013

Programa de la II Festa de l'Esport de l'Escola Gaudí


Donat l'èxit que va tenir l'any passat, des de l'AMPA -en col.laboració amb l'Escola i especialment amb la mestra d'Educació Física- organitzem la II Festa de l'Esport. La data serà aquest mateix divendres, dia 24 de maig, coincidint amb la cloenda de les Jornades Culturales dedicades enguany a l'escriptora Joana Raspall.

Començarem amb un partit de futbol entre professors i pares. L'any passat els professors van guanyar als pares. Enguany, cal veure qui està en millor forma. 

A partir de les 17.15 hores hi haurà partits de futbol i bàsquet, en les categories de grans, petits i sènior (adults). Hem convidat a les escoles Salvador Espriu, Nadal, Buen Salvador i Pau Vila, de la nostra ciutat, i al Bàsquet Joventut de Sant Vicenç.

Aquest any, com a novetat, també hi haurà una Gimcana infantil, per a aquells nens i nenes que no vulguin o puguin participar en el futbol o bàsquet, que es desenvoluparà al pati de l'escola, guiada per monitors de l'Esplai.

Una altra novetat d'aquesta segona edició, és que hem inclòs una classe oberta de Zumba Dance, a càrrec de Miguel Nebot, el professor que cada divendres dirigeix la classe a un grup de mares a l'escola. Totes les mares i pares així com els nens i nenes estan convidats a participar-hi. Només cal tenir ganes de moure el cos al ritme de  la música.

I com a tercera novetat aquest any hi haurà un partit de bàsquet de pares i mares de l'escola contra una altra escola, la Nadal, tornant així la invitació que ens van fer ells fa unes setmanes durant la celebració de la jornada esportiva allà.

Així que ja sabeu, no us oblideu de portar unes bones bambes i moltes ganes de fer esport i moure el cos. Si no us ve de gust fer exercici, no us deixeu a casa les ganes d'animar en els corresponents partits i activitats que es desenvoluparan.

Les previsions del temps són bones, així que esperem que s'acompleixin i que no plogui, i que sigui un divendres fantàstic per a tothom.

Els horaris de les competicions i activitats els podeu consultar aquí.

0 Comments: