18 d’abr. 2013

Tot a punt per celebrar la diada de Sant Jordi!

Tot està a punt per viure intensament, un any més, la diada de Sant Jordi, el proper dimarts 23 d'abril, a l'Escola Gaudí. Les famílies podrem presenciar al pati el lliurament de premis dels concursos literaris que s'han fet entre els alumnes i entre els pares i mares. A més, podrem veure els treballs dels alumnes realitzats amb motiu de Sant Jordi.
Des de l'AMPA Gaudí enguany aportem novetats per viure una jornada encara més festiva i participativa. A les habituals paradetes de venda de llibres que els alumnes de sisè curs coloquen cada any al pati, enguany l'AMPA hi instal.larà unes parades on es podran comprar pastissos fets per les famílies així com uns originals punts de llibre realitzades per un grup de mares. 

Les mares o pares que vulgueu participar fent pastissos, que es vendran a porcions aquell dia juntament amb una beguda, heu de portar-los el mateix dia 23 a les 15 hores. A més, també es podran adquirir uns punts de llibre fets a mà per un grup de mares.

Tal com s'ha fet els darrers anys, l'AMPA també posarà una parada de venda de llibres a la Plaça la Vila. Des de l'Ajuntament ja ens han avançat que la ubicació de la nostra parada serà similar a l'any passat, propera a la façana lateral de la Catedral. En aquesta parada també es vendran punts de llibres.

Tots els beneficis obtinguts amb aquestes accions es destinaran a l'AMPA.

No dubteu en participar en aquesta jornada, d'una forma o una altra.

0 Comments: