12 de nov. 2012

Mercat de 2a mà solidari

Coincidint amb la Setmana Europea de Prevenció de Residus, que se celebra del 17 al 25 de novembre, i donat que som Escola Verda, l’AMPA i l’escola hem acordat organitzar dues activitats.

D’una banda, l'escola donarà a conèixer a tots els alumnes el projecte de la compostadora que s'ha posat en marxa aquest curs i, d’altra banda, hem pensat organitzar un Mercat de 2a mà solidari el divendres 23 de novembre. Per fer-lo possible necessitem la col·laboració de les famílies, per això us demanem que porteu coses que tingueu per casa que ja no feu servir però que estiguin en bon estat.

L’objectiu del Mercat és doble:

  • Conscienciar-nos sobre la importància de reciclar i reduir el consum de productes nous, i alhora donar una segona oportunitat als productes que ja no utilitzem.
  • Facilitar a les famílies la compra de coses que es necessiten a baix preu.

La idea del Mercat és vendre a preus simbòlics els productes i destinar els beneficis obtinguts a la compra de material per a l’escola. Com sabeu, amb les retallades en educació s’han suprimit les subvencions a les AMPA’s i el pressupost de les escoles s’ha retallat en més d’un 15%.

Què podeu portar?
Llibres, contes, joguines, cd’s, articles de la llar, material escolar, xandalls de l’escola, bicicletes, patins, disfresses, etc.

Quan i on podeu fer les vostres aportacions?
Del dilluns 12 al divendres 16 de novembre, de 9 a 9.30 h, de 12.30 a 13 h i de 16.30 a 17 h, al vestíbul de l’escola (al costat de la porta del menjador). Hi haurà diverses persones de l’AMPA fent la recollida del material.

Quan es farà el Mercat?
Divendres, 23 de novembre, a partir de les 16.30 h. Posarem taules a l’entrada de l’escola i al porxo perquè les famílies acompanyin els seus fills i filles per les paradetes.

0 Comments: