7 de juny 2012

CONCENTRACIÓ UNITÀRIA PER L'EDUCACIÓ

Pares, mares, alumnes i professorat han protagonitzat avui dijous, 7 de juny, la concentració contra les retallades en educació que ha omplert la plaça de la Vila a partir de les 17 h. Tot i que s'ha cridat molt i s'ha fet molt de soroll amb tota mena d'artefactes i xiulets, ha estat una concentració pacífica i unitària de totes les escoles de primària, instituts públics, escoles bressol municipals, l’Escola de Música, la de formació d’adults i els serveis de suport a famílies que han unit forces per exigir una educació de qualitat.
La comitiva del Gaudí que ha participat en la concentració era força nombrosa i s'ha fet notar. La pancarta que fa uns dies va fer l'AMPA i que estava penjada a la façana de l'escola, ha quedat perfecte!

Durant l'acte s'han llegit dos manifests on s'ha defensat l'educació de qualitat com a eina imprescindible pel futur dels nostres fills i filles. La Sònia Perelló, mare de la Jana i l'Aïna de la nostra escola, ha pujat a l'escenari i ha llegit part del text amb gran convicció. Entre tots hem fet sentir la nostra veu crítica. Gràcies a tots i totes per la vostra participació!

0 Comments: