14 de febr. 2012

REUNIÓ SOBRE COLÒNIES

El proper dijous, 16 de febrer, a les 17 h, es farà una reunió al menjador de l'escola on es parlarà de les colònies que es faran al mes de juny amb els grups de 1r, 2n, 3r, 4t i 5è.

Són colònies adreçades només als infants, els pares i mares es queden a casa! Els acompanyants són monitors professionals i cal dir que és una gran experiència pels nostres fills i filles.
No hi falteu!

2 Comments:

Anònim said...

Crec que aquestes colònies s'han duran a terme sense consens dels propis integrants de l'AMPA. Pot ser degut a un afany de protagonisme per part d'un grup de mares que inclús han arribat a menysprear a algú soci integrant de l'AMPA que tan sol volia participar aportant més idees en referencia a aquestes.
Últimament es deixa veure per part d'alguns membres de l'AMPA una forma de fer les coses no molt adient envers als socis, creant situacions desagradables que no porten en lloc.
Voldria manifestar el meu desacord en la forma que aquestes persones en concret, estan fent del AMPA un "Gueto" que sembla fet per treure profit propi i no per un be comú, tal i com reflecteixen els estatuts del mateix AMPA.

Anònim said...

Voldria felicitar a tota la Junta de l'AMPA de l'Escola per la seva actitud sermpre dinàmica de fer coses pel bé de l'Escola. Sou mares i pares que dediqueu una part molt gran del vostre temps a pensar com organitzar la venda de llibres, de xandalls, com fer i millorar les extraescolars, com obtenir diners per gastar-los en material pel cole, fer festes i rues, i fer colònies (enguany per TOTS els cursos!!). Els que no estem a la Junta us ho agraïm profundament, i entenem que de vegades hagin diferents punts de vista entre vosaltres (això és bo!!). Però personalment tinc claríssim que ho feu TOT pel bé de l'escola, sense ànim de lucre, i que us estem d'estar súper agraïts. I espero que continueu així, però RESPECTANT-VOS, perquè TOTS sou molt importants per a la resta de famílies del cole que no podem estar a la Junta!! Mil gràcies per tot, i endavant amb totes les iniciatives!!!