3 de jul. 2013

El pati del Gaudí, obert durant el juliol i l'agost

El pati de la nostra escola tindrà les portes obertes  de l'1 al 31 de juliol, de 10 a 14 h i de 17 a 21 h; i de l'1 al 31 d'agost, de 17 a 21 h. Es tracta d'una nova iniciativa impulsada per l'Ajuntament per tal de posar a l'abast de la ciutadania i, en especial dels infants i joves, espais per al joc i la pràctica esportiva en una àmplia franja horària.

El projecte, sota el nom de "Patis oberts", es posa en marxa de forma experimental durant els mesos d'estiu només en tres escoles: la nostra, Arquitecte Gaudí, el centre Salvador Espriu i l’escola Josep Monmany. L’Ajuntament té la intenció que l’experiència estigui vigent tot l'any durant els caps de setmana i en períodes de vacances escolars en tots els centres escolars de la ciutat. L'horari d'obertura dels patis anirà variant en funció de l'època de l'any i es comunicarà oportunament a les cartelleres de les escoles.

Per tal de garantir la seguretat dels infants i joves que utilitzin els patis, i alhora per preservar el manteniment dels equipaments educatius, hi haurà personal responsable encarregat de supervisar les instal·lacions. D'altra banda, l'Ajuntament ha establert una normativa d'ús per assegurar la bona utilització dels espais.


0 Comments: