28 de maig 2013

Resultats de la 2a Festa de l'Esport de l'Escola Gaudí

Els resultats dels diferents partits que es van disputar el passat divendres, 24 de maig, en el marc de la II Festa de l'Esport de l'Escola Gaudí -molt aviat penjarem fotografies d'aquest gran dia- són els següents:

FUTBOL:

Adults:

Professorat Gaudí- Pares/Mares Gaudí:   3-1

(P4- 1er)

Gaudí- Bon Salvador:  6-5

(de 2n a 5è)

Gaudí- Nadal:  6-0

Nadal- Pau Vila: 0- 4

Pau Vila- Gaudí:  0-7


BÀSQUET:

Adults:

Pares/Mares Gaudí - Pares/Mares Nadal:  42-59

Infants:

Gaudí- Salvador Espriu: 19-26

Salvador Espriu-  Sant Vicenç: 18-17

Gaudí- Sant Vicenç: 22-35


27 de maig 2013

Números premiats en la rifa de la II Festa de l'Esport

Us informem a continuació dels números premiats en la rifa de la II Festa de l'Esport que vam celebrar a l'escola el passat divendres 24 de maig. Moltes gràcies a tots i totes els que vau col·laborar amb l'AMPA comprant per 1 € una participació del sorteig.

Durant la mateixa tarda, ja van sortir alguns dels guanyadors i guanyadores però encara queden premis sense propietari. Si heu resultat premiat, teniu de temps per venir a buscar el vostre premi al despatx de l'AMPA fins al dimecres 19 de juny (de dilluns a dijous, de 16.30 a 18 h).

Aprofitem per agrair al CineBaix i a la Llibreria Bruch la seva aportació particular en la rifa!


Números premiats del talonari de color verd:

1 pilota de futbol: 873
1 pilota de futbol: 123
1 pilota de bàquet: 136
1 entrada 2x1 al CineBaix: 097
1 entrada 2x1 al CineBaix: 452
1 marc de fotos: 819
1 marc de fotos: 438

Números premiats del talonari de color blau:

1 pilota de futbol: 890
1 pilota de futbol: 505
1 pilota de bàquet: 539
1 entrada 2x1 al CineBaix: 976
1 entrada 2x1 al CineBaix: 796
1 marc de fotos: 397
1 marc de fotos: 799

20 de maig 2013

Programa de la II Festa de l'Esport de l'Escola Gaudí


Donat l'èxit que va tenir l'any passat, des de l'AMPA -en col.laboració amb l'Escola i especialment amb la mestra d'Educació Física- organitzem la II Festa de l'Esport. La data serà aquest mateix divendres, dia 24 de maig, coincidint amb la cloenda de les Jornades Culturales dedicades enguany a l'escriptora Joana Raspall.

Començarem amb un partit de futbol entre professors i pares. L'any passat els professors van guanyar als pares. Enguany, cal veure qui està en millor forma. 

A partir de les 17.15 hores hi haurà partits de futbol i bàsquet, en les categories de grans, petits i sènior (adults). Hem convidat a les escoles Salvador Espriu, Nadal, Buen Salvador i Pau Vila, de la nostra ciutat, i al Bàsquet Joventut de Sant Vicenç.

Aquest any, com a novetat, també hi haurà una Gimcana infantil, per a aquells nens i nenes que no vulguin o puguin participar en el futbol o bàsquet, que es desenvoluparà al pati de l'escola, guiada per monitors de l'Esplai.

Una altra novetat d'aquesta segona edició, és que hem inclòs una classe oberta de Zumba Dance, a càrrec de Miguel Nebot, el professor que cada divendres dirigeix la classe a un grup de mares a l'escola. Totes les mares i pares així com els nens i nenes estan convidats a participar-hi. Només cal tenir ganes de moure el cos al ritme de  la música.

I com a tercera novetat aquest any hi haurà un partit de bàsquet de pares i mares de l'escola contra una altra escola, la Nadal, tornant així la invitació que ens van fer ells fa unes setmanes durant la celebració de la jornada esportiva allà.

Així que ja sabeu, no us oblideu de portar unes bones bambes i moltes ganes de fer esport i moure el cos. Si no us ve de gust fer exercici, no us deixeu a casa les ganes d'animar en els corresponents partits i activitats que es desenvoluparan.

Les previsions del temps són bones, així que esperem que s'acompleixin i que no plogui, i que sigui un divendres fantàstic per a tothom.

Els horaris de les competicions i activitats els podeu consultar aquí.

16 de maig 2013

Tot a punt per a la 2a Festa esportiva del Gaudí!

Per segon any consecutiu, l'AMPA organitza una Festa esportiva de fi de curs. La celebració tindrà lloc el divendres 24 de maig, a partir de les 17 h, un cop finalitzi l'acte de cloenda de les Jornades Culturals.
La 2a Festa esportiva de comiat del curs que consistirà en:

- Tornejos de futbol i bàsquet al pati. Els alumnes de les extraescolars de futbol i bàsquet competiran amb altres escoles.

- S’organitzarà una gimcana al pati, oberta a la participació de tots els infants.

- S'impartirà una classe de zumba perquè petits i grans ho passem bé practicant aquesta modalitat esportiva que combina ball i exercicis aeròbics senzills.

- Hi haurà també futbol i bàsquet entre pares/mares i professorat. Si esteu interessats a participar podeu inscriure-us al full que hi ha a la porta del despatx de l’AMPA o bé fer-nos arribar les vostres dades i telèfon a ampagaudi@gmail.com


No hi falteu! us hi esperem!

Es necessiten col·laboradors per al Joc pistes

El proper dimecres 22 de maig, l’escola celebrarà el tradicional Joc de Pistes amb motiu de les XXIII Jornades Culturals, aquest any dedicades a la poetessa santfeliuenca Joana Raspall.

Un any més, l’escola demana la col·laboració de pares i mares per poder coordinar les proves que es faran al pati, des de les 9 i fins a les 12.30 h per als infants de P4 a 6è. Els nens de P3 faran un altre joc de pistes per a ells sols, organitzat per les seves mestres i els alumnes de 6è.

Si voleu col·laborar, lliureu el full que us han portat els vostres fills/es abans del divendres 17 de maig. El dimarts 21, a les 15.45 h es farà una reunió per explicar el funcionament de les proves.

Aprofitem per recordar-vos que la cloenda de les Jornades Culturals serà el divendres 24 de maig.

15 de maig 2013

Pagament de la quota de socis per al curs 2013-2014

Us informem que aquest any per facilitar el registre de les quotes de soci de l'AMPA, el pagament de les quotes s'ha de fer abans de començar la campanya de venda de llibres. Així, la data límit per fer l'ingrés i lliurar el comprovant de pagament a l'AMPA és el divendres 24 de maig. La quota de soci no augmenta i es manté pel curs vinent en 20 € (recordeu que és un pagament per la unitat familiar, independentment del número de fills i filles a l'escola).

Per fer el pagament de la quota heu d'anar a qualsevol caixer automàtic de la Caixa Penedès i seguir els passos següents:

1. Introduir la vostra llibreta o targeta
2. Triar l'opció PAGAMENTS A TERCERS
3. Introduir el nº secret i prémer CONTINUAR
4. Marcar el codi 142532 i prémer CONTINUAR
5. Confirmar que l'entitat és AMPA ESCOLA A. GAUDÍ i prémer SÍ.
6. Us sortiran diferents opcions. Heu de triar la que posa "Quota de soci 20 €"
7. Heu d'indicar els cognoms i nom del fill/a gran (si en teniu més d'un a l'escola) i el curs que farà l'any vinent.

A continuació el caixer us lliurarà dos comprovants, un per a l'AMPA i l'altre per a vosaltres. El comprovant per a l'AMPA podeu portar-lo al nostre despatx o bé deixar-lo a la bústia que hi ha a fora de la seu de l'AMPA abans del 24 de maig. Sobretot, en el comprovant assegureu-vos que hi apareix el nom i cognoms del vostre fill/a. Junt amb el comprovant deixeu-nos també emplenat la fitxa d'inscripció a l'AMPA.

Avantatges per ser socis de l'AMPA:
Podreu participar en el projecte de reutilització de llibres de text "Gaudí és compartir", que suposa un estalvi considerable de diners; gaudir de descomptes en la compra de llibres per als vostres fills i filles; fer ús del servei d'acollida matinal, així com de les activitats extraescolars; tenir descomptes en la compra de roba esportiva de l'escola, etc. A més, l'AMPA col·labora en la compra de material per al centre (material esportiu, llibres per a la biblioteca, properament en les noves pissarres digitals) i gestiona el menjador. Ajudeu-nos a seguir donant continuïtat a aquests projectes.
Gràcies per la vostra col·laboració!

10 de maig 2013

Tallers de sostenibilitat gratuïts per les Festes de primavera


Aquest cap de setmana, toca gaudir de les Festes de Primavera, de la 55a Exposició Nacional de Roses i de la 34a Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat. El programa d'activitats inclou moltes propostes per als infants com el Firajoc - el dissabte al Parc Nadal -, el Firaesport - al col·legi Verge de la Salut - o el correfoc infantil, les exhibicions de castellers, colles, teatre, música...

Aprofitem per recomenar-vos que feu un tomb pels tallers que organitza  l’Oficina de Serveis Ambientals de l'Ajuntament adreçats a tota la família. 

Són activitats gratuïtes però en algunes cal inscripció prèvia. Aquí podeu veure’n la llista.
Bones Festes de Primavera a tots i a totes!!

7 de maig 2013

Concurs de poemes plàstics basat en textos de la Joana Raspall, per les Jornades Culturals 2013

Amb motiu de les XXIII Jornades Culturals, que aquest any estan dedicades a la poetessa i escriptora santfeliuenca Joana Raspall (que el proper 1 de juliol complirà 100 anys), l’escola convida totes les famílies a participar en un Concurs de poemes plàstics. 

Per participar, cal representar plàsticament un poema de la Joana Raspall. Però ep!, no val qualsevol poema! L’escola ha triat un problema per a cada curs (els vostres fills i filles han de tenir un full amb el text del poema en qüestió). Per fer el treball podeu utilitzar la tècnica que vulgueu: pintura, collage, escultura, modelatge, etc. Deixeu anar la vostra creativitat!

BASES DEL CONCURS:

  • Qui pot participar: Totes les famílies de l’escola.

  • Quan s’han de presentar els treballs i com? Els treballs es lliuraran als tutors/ores fins al dimecres 15 de maig. Cal presentar-los en un sobre amb el nom de l’infant i el curs.

  • Hi haurà premis? Es lliuraran 4 premis (un per a cada cicle). El noms dels guanyadors i guanyadores es donaran a conèixer el divendres 24 de maig, en el marc de l’acte de cloenda de les Jornades Culturals. El jurat del concurs estarà format per 2 professors, 2 alumnes de sisè i un membre del personal del centre que no sigui mestre.

Com ja és habitual, tots els treballs presentats s’exposaran amb motiu de les Jornades Culturals.

Participeu-hi!