30 d’abr. 2013

Un Sant Jordi per llepar-se els dits

Durant la Diada de Sant Jordi a l'escola, l'AMPA -a més de muntar la paradeta de venda de llibres a la Plaça la Vila- va muntar una paradeta a la pròpia escola Gaudí, durant la tarda, on es va vendre racions de pastissos fets voluntàriament per les mares i pares, així com uns originals punts de llibre fets també per un grup de mares voluntàries. A més, es van vendre samarretes a favor de l'escola pública de color groc.


La convocatòria voluntària i desinteressada per l'AMPA a portar pastissos fets per les mares i pares va tenir molt èxit i se'n van arreplegar una vintena (a la foto en falten uns quants que encara no havien arribat), de molt variades formes i gustos. Juntament amb un got de suc de fruita o un batut de xocolata, i la ració del pastís que es volgués, es podia berenar per un euro. Des d'aquí donem les gràcies a totes aquelles mares i pares que van aportar el seu granet de sorra cuinant un pastís aquell dia. De la mateixa forma, a tots aquells que vau comprar i berenar allà, contribuint així a l'AMPA.



Un grup de mares va fer uns preciosos i originals punts de llibre amb roba, en form de rosa, que per un euro i mig es podien comprar. També es van vendre alguns anells i arrecades fets per mares.

A la paradeta de llibres de la Plaça la Vila també es van vendre els punts de llibre, que van cridar molt l'atenció dels que passaven per allà passejant o s'aturaven a comprar un llibre.







0 Comments: