9 de set. 2011

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2011-2012

El curs comença i, amb ell, l'AMPA posa novament en marxa les activitats extraescolars a les tardes per promoure l'esport, la cultura i l'oci entre els infants de l'escola Gaudí.

Al mes de juny vam lliurar a totes les famílies un dossier amb l'oferta d'activitats per aquest nou curs (feu clic per consultar-lo). L'oferta inicial d'activitats inclou: bàsquet, futbol (grans i petits), gimnàstica rítmica, dansa clàssica, ball modern, jocs en anglès, teatre, patinatge, conta-contes, informàtica, racó de l'art i marxa-marxa.


A partir del dilluns 12 de setembre i fins el divendres 16 podeu passar-vos per la seu de l'AMPA, des de les 16.30 i fins a les 17.45 h per inscriure els vostres fills/es a les activitats que volgueu. Recordeu que per poder apuntar-vos cal ser soci de l'AMPA!


MOLT IMPORTANT:
Les activitats es posen en marxa a partir del dilluns 19 de setembre. Per tal que una activitat es faci cal que hi hagi un mínim d'infants inscrits. Si una activitat té molta demanda s'estudiarà la possibilitat de fer dos grups.

0 Comments: