15 de juny 2010

LA FESTA DE FI CURS SE CELEBRARÀ EL 22 DE JUNY

El dimarts 22 de juny és l´últim dia de classe del curs 2009-2010. Per celebrar-ho, un any més l’AMPA ha organitzat una festa al pati de l’escola oberta a tots els nens i nenes i a les seves famílies.

La festa, que començarà a les 17 h, tindrà diferents inflables. Aquest any, com a novetat, hi haurà un rocòdrom perquè els més grans puguin practicar l’escalada. Una altra de les novetats serà un futbolí humà, una atracció molt divertida que simula el típic futbolí de fusta però a tamany gegant. Aquells que ho vulguin podran aprofitar també la festa per pujar a una mini bicicleta. A més, al pati també es podrà participar en els diferents tallers que organitza l’Esplai Diversitat Lúdica.

Sens dubte, un dels moments més esperats de la tarda serà la festa de l’escuma, que permetrà a grans i petits refrescar-se i jugar envoltats d’una gran sabonera. Us recomanem que els infants portin banyador i calçat adequat per mullar-se i no relliscar. I si podeu porteu una tovallola de casa per eixugar-los perquè al final surten xops de cap a peus!

D’altra banda i, com ja és habitual, durant la festa actuaran els nens i nenes del grup de ball Pocket’s que dirigeix el José Antonio Real.

Durant tota la tarda l’AMPA oferirà un servei de bar dins el pati on es vendran refrescs. Recordeu que els alumnes de l’escola tenen una consumició gratis, així que no oblideu portar el tiquet que se’ls va entregar uns dies abans.

AL MATÍ, JOCS D’AIGUA AL PATI: Recordeu a més, que el mateix dia 22 al matí, a l’escola es faran jocs d’aigua i també hi haurà paradetes d’activitats manuals. La Direcció ha demanat la col·laboració dels pares i mares per ajudar en els jocs que es faran des de les 9.45 fins les 11.30 h. Aquí teniu el document que heu de lliurar als tutors dels vostres fills i filles si voleu participar.

0 Comments: