29 d’abr. 2010

FELICITATS ALS PREMIATS PER SANT JORDI

La celebració del Sant Jordi a l’escola va ser com cada any una jornada especial, malgrat el temps inestable, que va fer que el lliurament de premis del concurs s’hagués de fer al gimnàs i no al pati. Tot i això l’escola es va omplir de pares, mares, amics i familiars dels alumnes que van poder celebrar la festa tots junts.

Aprofitem per felicitar als guanyadors d’aquest any en el concurs individual d’alumnes i també en el concurs literari de pares i mares.

A continuació adjuntem un document amb la relació de premiats d’aquest Sant Jordi 2010.

ELS MÉS DE 400 € OBTINGUTS EN LA VENDA DE LLIBRES PER SANT JORDI SERAN PER LA BIBLIOTECA DE L’ESCOLA

L’AMPA es va estrenar el passat 23 d’abril en la venda de llibres per Sant Jordi. Per tal de no fer la competència als alumnes de 6è que des de ja fa anys venen llibres al pati de l’escola, des de l’AMPA ens vam aventurar a posar una paradeta a la plaça de la Vila. Doncs bé, tot i ser el primer any, la cosa no va anar malament i vam aconseguir vendre força. El resultat han estat més de 400 € de benefici que destinarem íntegrament a la compra de nou material per a la biblioteca de l’escola.

Moltes gràcies a tots i a totes els que vau fer la despesa en la nostra paradeta per ajudar-nos a millorar l’escola on van els nostres fills i filles. Ha estat per una bona causa!

Aprofitem també per agrair tots els pares i mares que vau col·laborar desinteressadament amb l’AMPA per fer que la paradeta fos possible (venedors, muntadors, dissenyadors, etc.).

20 d’abr. 2010

LA FESTA DE SANT JORDI A L'ESCOLA

El divendres 23 d'abril, a partir de les 15.30 h, un any més els pares i mares podrem entrar a l'escola per celebrar Sant Jordi amb els nostres fills i filles.

A les 15.30 h començarà el lliurament de premis del Concurs Literari d'alumnes i, també, del Concurs Literari de pares i mares.


Entre les 16 h i les 16.45 h les famílies podran visitar la biblioteca de l'escola on s'exposaran els llibres que han fet els alumnes, des de P3 fins a 6è. També a partir d'aquesta hora els nens i nenes de 6è vendran llibres al pati de l'escola. Aquest any, a més, vendran també els punts de llibre que entre tots els nens i nenes han fet amb l'objectiu de recollir diners per ajudar els damnificats pel terratrèmol d'Haití.

La Direcció de l'escola ha informat les famílies que els nens i les nenes de parvulari i de cicle inicial no aniran amb la seva classe a la venda de llibres a menys que els vagi a buscar un familiar.

Consulteu aquí el full informatiu de l'escola.

18 d’abr. 2010

L'AMPA VENDRÀ LLIBRES PER SANT JORDI I DESTINARÀ ELS GUANYS A AMPLIAR EL FONS DE LA BIBLIOTECA

Aquest any des de l'AMPA de l'escola hem decidit posar en marxa una nova iniciativa per Sant Jordi: vendre llibres a la plaça de la Vila de Sant Feliu. L'objectiu és aconseguir diners i destinar-los íntegrament a la compra de llibres i contes per a la biblioteca de l'escola.

La nostra companya Sílvia va proposar la idea en una reunió de la Junta i es va aprovar tirar-la endavant. La parada de l'AMPA de l'Escola Gaudí serà per tant una més de les moltes que hi haurà a la plaça de la Vila el dia de Sant Jordi. Si us plau, busqueu-nos i ajudeu-nos a ampliar el fons de la biblioteca de l'escola! Estarem allà des de les 9 h del matí i fins les 21 h.

Els pares i mares de l'AMPA hem fet torns per tal d'organitzar-nos per fer el muntatge i la venda de llibres però ens aniria bé poder comptar amb més voluntaris. Animeu-vos i doneu-nos un cop de mà en benefici de l'escola dels nostres fills i filles. Passeu per l'AMPA aquesta setmana si voleu col·laborar!

16 d’abr. 2010

ONZE ESCRITS PARTICIPEN EN EL CONCURS LITERARI DE PARES I MARES

Un total d’onze escrits opten aquest any al Concurs Literari de Sant Jordi de pares i mares. D’aquests, vuit són narracions en prosa i tres són poesies. La veritat és que la participació no ha estat gaire massiva però es manté en les línies d’altres anys, segons ens han informat des de la Direcció de l’escola.

A veure si els adults s’animen més l’any que ve! Penseu que pot ser un exercici molt interessant inventar un conte junt amb els vostres fills i filles, tot i que la part d’escriure’l us toqui a vosaltres.

En el marc de la festa de celebració del dia de Sant Jordi, el proper divendres 23 d’abril es lliuraran els premis.

14 d’abr. 2010

RENOVEM EL NOSTRE LOGOTIP

Segons l’establert per la nova Llei d’Educació els CEIP ja no es diuen així sinó Escola. Per aquest motiu heu de saber que el nostre centre és des de fa uns mesos l’Escola Arquitecte Gaudí.

Amb motiu d’aquest canvi hem modificat el logotip de l’AMPA i també el de l’Escola, que comparteixen disseny. I ja aprofitant, li hem fet una petita remodelació al dragó que protagonitza la imatge del logotip. Esperem que us agradi!

Aprofitem per fer una CRIDA ALS PARES I MARES DE L'ESCOLA: si algun de vosaltres és dissenyador o té coneixements sobre disseny gràfic i vol col·laborar amb l’AMPA, ens faria molt de servei!